Начало Новини Актуално Берлиц посреща клиенти в Стара Загора в нов офис

Берлиц посреща клиенти в Стара Загора в нов офис

Актуално
Берлиц Berlitz

Старозагорският офис на световната верига за чуждоезиково обучение Берлиц (Berlitz) се премести в нов дом. Той се помещава на бул. Митрополит Методий Кусев 40, в непосредствена близост до сградата на Операта и на Второ основно училище. Новият обучителен център е по-голям, по-слънчев, с красива лятна градина и с възможности за по-голям брой курсисти.

Преподаватели, хора, които са се обучавали по системата Berlitz, партньори и приятели на Берлиц, присъстваха на официалното откриване на центъра на Берлиц в Стара Загора. След тържествения водосвет на обяд, привечер всички се събраха в кокетния и потънал в зеленина двор, за да отпразнуват със скромно, но изискано парти щастливото събитие. Стефан Недков, франчайзер за Берлиц в България и Румъния и Слава Върбанова, ръководител на веригата в София, също присъстваха на събитието.

Веригата Берлиц има над 130-годишна история и офиси в целия свят. В Стара Загора тя стъпи преди 2 години, но бързо набра скорост. Въпреки трудната икономическа ситуация позициите на центъра продължават да са стабилни. Увеличава се броят на курсистите, на децата, както и на корпоративните клиенти. Системата на обучение в училищата Берлиц е уникална. Тя дава възможност за много кратко време да се започнат разговори на изучавания чужд език. Точно този факт преминалите през обучение клиенти сочат като най-голямото предимство на Берлиц. От скоро в старозагорския Берлиц се провежда обучение и по немски и италиански език. При интерес от страна на старозагорци към други чужди езици от центъра са готови да реагират веднага и да сформират група.

В Берлиц се съобразяват с икономическите обстоятелства в страната и предлагат различни отстъпки, промоционални цени, възможности за разсрочено плащане и други приятни изненади за своите ученици. За периода от 1 юни до 31 август те ще могат да учат индивидуално, с приятел на цената на индивидуално обучение или в група с 15% отстъпка в цената. Клиентите имат възможност да избират къде ще усвояват чуждия език - вкъщи, в офиса или в самия център Берлиц.

Още по-атрактивни са предложенията за децата. За радост на преподавателите от центъра техният броят на невръстните курсисти непрекъснато расте. Най-малките са едва на 4 години. Новите обучителни летни програми стартират на 27 юни и на 1 август. С тях родителите могат да осигурят на своите деца едновременно изпълнен с игри и развлечения свят и обучение по английски език. За децата, записали се за новата учебна година до края на месец юни, отстъпката е 10%. Берлиц извършва подготовка за сертификатните изпити FCE, CAE, CPE, IELTS и TOEFL. Методата на обучение осигурява на децата стъпка пред останалите в училище и успех при явяване на изпити и кандидатстване в колежи или университети.

Телефоните на Берлиц в Стара Загора са: 042/ 230 094, 088/ 669 9130.

Берлиц
Стефан Недков, франчайзер за Берлиц в България и Румъния, с приятели на Берлиц по време на откриването на новия офис в Стара Загора
Берлиц
Елена Физиева, ръководител на обучителния център на Берлиц в Стара Загора получава поздравления Берлиц
Стефан Недков и Слава Върбанова, ръководител на веригата Берлиц в София, по време на тържеството в Стара Загора

Berlitz е най-старата школа за чуждоезиково обучение за деца, възрастни и корпоративни клиенти. Днес тя се е превърнала в световен лидер със своите повече от 500 центъра в почти 70 страни. Къде се крие тайната на успеха й днес, след повече от 130 години опит в чуждоезиковото обучение:

• Уникален метод на преподаване – Berlitz Method ®
По време на обучението се говори само на изучавания език дори и от абсолютно начинаещи. Така курсистите се научават да мислят на новия за тях език без да разчитат на превод. Граматиката не се преподава чрез сложни дефиниции. Тя се усвоява естествено, като се използва в разговор. Обучението се фокусира върху говорене и слушане, подкрепено от четене и писане.

• Учителите, владеещи преподавания от тях език са на изключително високо ниво или такива, на които той е роден – всички преминали през специализирано обучение за преподаване чрез Berlitz Method ®

• Разнообразни и уникални учебни продукти и програми

• Учебни материали, събрали в едно най- добрите традиции с най-новите инструменти и технологии Днес Berlitz е естественият избор на милиони хора по света – президентите Кенеди и Картър и др., Джон Ленън, Ив Монтан – списъкът е огромен, сред учениците на Berlitz са и много известни български политици, артисти, художници и бизнесмени.

 

Още новини