Начало Новини Актуално Берьозка стъпи в Стара Загора. Тархун, Чебурашка и Буратино идват като софт дринк

Берьозка стъпи в Стара Загора. Тархун, Чебурашка и Буратино идват като софт дринк

Актуално

Поредният магазин от веригата за руски хранителни стоки отваря врати в Стара Загора. Официалното откриване на намиращия се на бул. Митрополит Методий Кусев N 7 гастроном ще стане на 3 декември, петък. Тогава в приятна обстановка и сред саунда на любима руска музика първите клиенти на „Берьозка“ ще имат възможност да видят, да харесат и да изберат типично руски хранителни стоки, които задоволяват и най-капризния кулинарен вкус.

Почитателите на питателната и качествена храна от голямата страна, чиято територия се простира в Източна Европа и Северна Азия, ще могат да се насладят и на голямо изобилие от продукти – студенопушена риба, хайвери, млечни и месни изделия. От елегантните витрини приканват и различни видове бонбони, шоколади, вафли, произведени в руски фабрики с над 100-годишна история.

Само в „Берьозка“ може да се намери и десертът „Зефир“, който очарова с неповторимия си вкус, оставящ въздушна наслада. Гастроном „Берьозка“ предлага на старозагорските си клиенти и богато разнообразие от полуготови храни: задушено месо (т. нар. тушенка), мариновани гъби, рибни и зеленчукови консерви. Широка гама от прочутата руска водка, както и популярните безалкохолни напитки Квас, Тархун, Чебурашка и Буратино, допълват асортимента в магазина. И всичко това на достъпни цени, уверяват собствениците, които очакват сред клиентите им да бъдат и руските граждани, живеещи в града на липите, бивши руски възпитаници и всички, за които вкусната и качествена храна е критерий за здравословно хранене.

Информация: вестник Новината

Още новини