Начало Новини Актуално Бебета откриха новото кметство на Нова Загора

Бебета откриха новото кметство на Нова Загора

Актуално

Импровизирана оперативка с 9 бебета направи в първия ден в новия си кабинет кметът на община Нова Загора Николай Грозев. От вчера администрацията се помещава в чисто нова и лъскава сграда. В първия работен ден в новата сграда, вместо оперативка, кметът беше поканил 9 служители на Общинската администрация и общински съветници, които през тази година имат бебета.

Най-малкото е на 26 дни, а най-голямото - почти на годинка.
Всяко бебе получи подаръци - плюшени играчки и златно колие с образа на Дева Мария. На импровизираната оперативка кметът каза, че това са първите гости в новия му кабинет, защото децата са най-чистите създания и те са бъдещето.
Новата сграда на Общинската администрация и новият обществен паркинг се очаква да бъдат официално открити на празника на Нова Загора - 14 октомври (Петковден). В новата сграда общинските съветници разполагат със самостоятелна амфитеатрална зала за провеждане на  заседанията на ОбС Нова Загора, а около сградата е предвидено озеленяване и създаване на т. нар. английски двор с извити пътеки, живописни водоеми и „натурални” композиции от растения, които включват дървета, храсти и цветя.
Очаква се за откриването й през октомври да присъства лично премиерът Борисов.

Информация: вестник Новината

Още новини