Начало Новини Актуално Базар на виното и любовта в Mall Galleria Стара Загора

Базар на виното и любовта в Mall Galleria Стара Загора

Актуално

базар вино любов Mall Galleria Стара ЗагораСамо след дни са два от най-красивите празника през февруари, а доброто настроение е свързано и с подходящ подарък за любимите хора. Базарът на виното и любовта, който е организиран в Mall Galleria Стара Загора дава възможност за най-добрия избор на подходящ и уникален подарък.

Базарът на виното и любовта в Mall Galleria Стара Загора се провежда от 7-и до 14-и февруари, на ниво 2. Там посетителите имат възможност да направят удачния избор за любимите хора и за именниците, които празнуват през февруари.

На базара на виното и любовта може да избирате между ръчно изработени сувенири, лакомства, плетива, аксесоари за зимата, маркова и произведена от натурални продукти козметика, ароматни свещи и други предмети, подходящи за всяка възраст и повод. Ръководството на Mall Galleria гарантира на клиентите най-доброто и на най-добри цени. Пазаруването е съпроводено и с различни възможности за забавление.
Базарът е отворен всеки ден, 12 часа без прекъсване - от 10 до 22 часа.

В Мол Galleria до 12-и февруари имате възможност да спечелите и специален подарък - възглавничка на обичта. Тя от своя страна може да се превърне в печелившия билет за всеки един клиент и да го отведе на екскурзия в Барселона с любим човек през март. Условието е да бъде направена покупка на стойност 40 лева на една касова бележка от Mall Galleria и снимка в празничния ни светивалентински кът.

Базар на виното и любовта в Mall Galleria Стара Загора

Базар на виното и любовта в Mall Galleria Стара Загора - цени

Базар на виното и любовта в Mall Galleria Стара Загора - подаръци

Още новини