Начало Новини Актуално Българския форум на бизнес лидерите отправя покана за наградите за корпоративна социална отговорност и устойчивост

Българския форум на бизнес лидерите отправя покана за наградите за корпоративна социална отговорност и устойчивост

Актуално

От 1 декември 2021 г. започва периодът за кандидатстване в НАГРАДИТЕ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2021.

Най-престижният конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчивост в България е ежегодна инициатива на Българския форум на бизнес лидерите, с която търсим и отличаваме компаниите с кауза и въздействието им върху хората, обществото и природата. Наградите са отворени за участие за всички бизнеси независимо от големина, сектор и членство в организация, уточняват организаторите.

Състезанието дава шанс на компаниите да споделят своите успешни социално отговорни кампании, да получат признание за устойчивите си практики и да утвърдят репутацията си на ангажирана компания. Не на последно място събитието е мотивиращо и за следващото поколение лидери, които могат да последват добрите примери.

Новост в 19-ото издание на конкурса е категорията Многообразие на работното място - част от усилията на Българския форум на бизнес лидерите, като учредител на Хартата на многообразието в България, да насърчи равенството и социалното приобщаване в работна среда.

Кандидатстването е в седем категории:

  • Инвеститор в обществото
  • Инвеститор в знанието
  • Инвеститор в околната среда
  • Инвеститор в човешкия капитал
  • Маркетинг, свързан с кауза
  • Най-добра социална политика на МСП
  • Многообразие на работното място

Подайте своите добри примери за ефективни КСО кампании до 15 януари 2022 г. На уебсайта на БФБЛ ще намерите условията за участие, формуляр и още подробности за конкурса.

За да се възползвате от видимостта, която предоставят авторитетните Годишни награди за отговорен бизнес и да промотирате своя бранд. Има няколко варианта за спонсорство.

За съдействие се свържете с екипа ни на office@bblf.bg и 02986 5202.

Не забравяйте - всяко участие в конкурса е вече успех и ви нарежда сред лидерите в отговорното и устойчиво развитие в България! Това се казва в поканата, направено от името на Левон Хампарцумян, председател на Българския форум на бизнес лидерите.

 

Още новини