Начало Новини Актуално Български стартъпи с възможност да спечелят 1 млн. долара

Български стартъпи с възможност да спечелят 1 млн. долара

Актуално

StartUP World Cup България е част от световния тур и основен квалификационен кръг на StartUP World Cup, който се провежда всяка година в Сан Франциско, САЩ.

Повече от 40 държави, участващи всяка година, класират по един финалист за основното състезание в Силициевата Долина с награда от 1 милион долара.

StartUP World Cup (Regionals Bulgaria) ще се проведе в рамките на едно от най-големите събития за дигитален маркетинг у нас - Digital4Plovdiv Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България.

Гала вечерта и финалът на 8 октомври ще представят 10-те най-добри стартъп предложения и кандидати, предварително селектирани от експертно жури, съставено от международни и български експерти, финансисти и инвеститори. Журито ще има възможност да изслуша и види на живо 10-те финалисти и да избере победител, който ще спечели възможността да замине за световния финал в Сан Франциско.

Всяка идея и проект са добре дошли и ще имат реалната възможност да участват във финалната гала вечер.

Сред официалните гости поканени на гала вечерта, са представители на финансови институции, инвестициони компании, предприемачи и медии.

Записването и участието на стартъп идеи и проекти е абсолютно безплатно.

Организатор на събитието е Digital4 Foundation - фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Мрежата от събития Digital4 събира заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

Mисията на Startup World Cup и Digital4 Foundation е да подпомагат развитието и растежа на иновационните и технологични екосистеми в региони по целия свят.

StartUP World Cup е едно от най-големите стартъп състезания в целия свят. Организатор на събитията е водещият технологичен инвеститор Pegasus Tech Ventures. Целта на фонда е изграждане на широка глобална мрежа от корпоративни партньори, рискови инвеститори и стартиращи компании. Глобално единство и сътрудничество в полза на света; изграждане на глобални комуникационни мостове и сътрудничество между младите национални елити.

StartUP World Cup събира млади предприемачи от цял свят, за да подбере най-добрите стартиращи фирми, които променят света към по -добро.

Startup World Cup, Regionals България е последната крачка към най-голямата световна сцена и платформа, на която най-добрите идеи, проекти и млади предприемачи да бъдат забелязани, да получат финансиране и да спечелят голямата награда от 1 милион долара.

Още новини