Начало Новини Актуално Български производители имат възможност да изнасят стоки в Йордания

Български производители имат възможност да изнасят стоки в Йордания

Актуално

На 22 октомври в Българска търговско–промишлена палата ще се проведе среща между йорданската корпорация Civil Service Consumer Corporation и представители на българския бизнес. Целта е да се договорят доставките на българска продукция за нуждите на населението на Кралство Йордания.

Civil Service Consumer Corporation е държавна организация, която работи за осигуряване на йорданското население с разнообразни хранителни и потребителски стоки. Корпорацията вече е осъществявала в предходни години доставки от България за Йордания. В периода 18 – 23 октомври нова делегация на Civil Service Consumer Corp. е на посещение в страната ни и отново възнамерява да сключва договори с български производители.
Заявен е интерес за установяване на контакти с български фирми, от които да се закупят живи животни, прясно и охладено месо, олио, обувки, почистващи препарати, млечни продукти, мед и консерви, информират от пресслужбата на Българска търговско–промишлена палата.

Организирайки двустранната бизнес среща, БТПП се стреми да съдейства на своите членове вкл. на браншовите организации за гарантиране на значителни по обем поръчки, които са особено ценни за България предвид настоящия период на изострена конкуренция и свиващи се външни пазари.

Още новини