Начало Новини Актуално Български храни и напитки на китайския пазар - безплатен семинар за предприемачи

Български храни и напитки на китайския пазар - безплатен семинар за предприемачи

Актуално

Български храни и напитки на китайския пазар - безплатен семинар за предприемачиСеминар на тема Български храни и напитки на китайския пазар, който се организира от Българо-китайска търговско-промишлена камара (БКТПК) съвместно със Съюз за стопанска инициатива (ССИ), ще се проведе на 3 юни 2014 г. (вторник) от 9:30 часа в София. Семинарът е в залата на ССИ, кв. Лозенец, ул. Кап. Тодор Ночев 30 (в близост до метростанция Джеймс Баучер.

Темата на събитието - Български храни и напитки на китайския пазар - е насочена към компании, производители на всякакви хранителни продукти и напитки (неалкохолни), които имат интерес към китайския пазар и развитието на бизнес и търговски взаимоотношения с китайски фирми.

Събитието е част от програмата на Българо-китайска търговско-промишлена камара за насърчаване на българските компании за предприемането на първи стъпки към перспективния китайски пазар, както и възможност за разширяване на пазарното им присъствие там. Китай бележи силен ръст на БВП - около 10% за всяка от последните пет години и се превърна във втората по сила икономика в света. Тези фактори са причина за все по-нарастващ интерес и за нови бизнес възможности, които се откриват пред фирмите от България и Европа.

Лектор на семинара ще бъде Mr. Ling Su от Шанхай, който е представител на една от най-големите търговски фирми в Китай снабдяващи над 1200 търговски обекта в страната. Mr. Ling е дългогодишен надежден партньор на Българо-китайска търговско-промишлена камара.

По време на срещата ще бъде представена подробна информация за изискванията при вноса на хранителни стоки и напитки в Китай и възможностите за реализацията им на пазара.

Участието в семинара е безплатно! Организаторите уточняват, че присъстващите на семинара могат да донесат свои презентационни материали на английски език.

За присъствате е необходимо да се изпрати попълнена регистрационна форма на имейл на адрес: g.bacheva@bulgariachina.com до 2 юни 2014 г.

За допълнителна информация: 0877 852792 - Гергана Бъчева

Програма на семинара

  • 09:30 Регистрация
  • 10:00 Представяне на гост лектора от БКТПК и ССИ
  • 10:15 Презентация на г-н Ling Su
  • 12:00 Дискусия

Още новини