Начало Новини Актуално Български фирми могат да станат доставчици на американската армия за нуждите на Полигон Ново Село

Български фирми могат да станат доставчици на американската армия за нуждите на Полигон Ново Село

Актуално

Български фирми, включително и от региона на Стара Загора, могат да вземат участие в информационни срещи (симпозиуми) на тема „Как да правим бизнес с Американското правителство?". Планирани са два форума - на 16 октомври в Ямбол и на 20 октомври в Сливен, съобщиха от Американската търговска камара в България.

  • Срещата в Ямбол ще се проведе в Голяма конферетна зала на Община Ямбол (ул. Г.С. Раковски 7) от 10 до 15 часа.
  • Срещата в Сливен ще се проведе във Военен клуб - Сливен (бул. Цар Освободител 5) от 10 до 15 часа.

Представителите на бизнеса ще получат информация как да изготвят качествени предложения, как да подготвят списък с видовете доставки, строителен услуги и др. Предложенията са за военната програма на Полигон Ново Село. На срещите ще се даде информация и как може да се вземе участие и да се подпомогнат хуманитарните и гражданските помощи и проекти.
Американските военни от Полигон Ново Село  уточняват, че искат да продължат  да развиват и да разширяват двустранни взаимоотношения с българските предприемачи, в сферата на услугите, доставките и строителството, през 2009 г. и  през следващите години. Те считат, че конференциите и последвалите дейности ще помогнат за по-доброто разбиране на бизнес средата в България.

Срокът за регистрация за симпозиума в Ямбол е 6 октомври, регистрацията за симпозиума в Сливен трябва да бъде направена до 14 октомври 2009 г.


Информация за регистрация (сайтът изисква потвърждение на сертификат)

 

Още новини