Начало Новини Актуално Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Посолството на Република Ирландия в София организират презентация н

Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Посолството на Република Ирландия в София организират презентация на икономиката на Ирландия

Актуално
bcci nadpisБългарската търговско-промишлена палата, съвместно с Посолството на Република Ирландия в София организират презентация на икономиката на Ирландия, която ще се проведе на 13 май 2015 г. /сряда/ в БТПП, зала А, София, ул. Искър 9, от 15.00 ч. Събитието ще бъде открито в присъствието на Н.Пр. Джон Бигар, извънреден и пълномощенпосланик на Ирландия в София. Ще бъдат представени актуални данни и факти за ирландската икономика. Ще бъде разгледан потенциалът за развитие, примери за добри практики и възможности за взаимодействие с българския бизнес.
Специален гост ще бъде проф. д-р Алан Ахърни, ръководител на икономическия факултет на Националния университет на Ирландия и директор на Централната банка на Ирландия. Проф. Алан Ахърни, който ще представи темата: "Късметлии ли са ирландците? Обратът в икономиката на Ирландия"
Моля потвърдете присъствие до 8 май 2015 г. на тел.: 02 8117 489, 02 8117 421 или e-mail:G.Dimitrova@bcci.bg . Местата са ограничени.

За допълнителна информация : Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации БТПП тел. 02/8117 494, 8117 489.

Приложение:

Още новини