Начало Новини Актуално Българската търговско-промишлена палата кани български фирми за участие в бизнес делегация до Словакия

Българската търговско-промишлена палата кани български фирми за участие в бизнес делегация до Словакия

Актуално

Българската търговско-промишлена палата, Словашката агенция за инвестиции и търговия (САРИО) и Службата по търговско-икономическите въпроси (СТИВ) към Посолството на Република България в Братислава организират бизнес делегация до Словакия в периода 19-21 ноември 2009 г. Подобна инициатива ще помогне на повече български фирми да навлязат на словашкия пазар, ще насърчи търговските взаимоотношения и ще съдейства за увеличаване на търговския обмен между двете страни.


На словашкия пазар съществуват възможности за сътрудничество в сферите на хранително-вкусовата промишленост, енергетиката, електротехниката, битовата електроника, телекомуникациите, хидрогеологията, фармацевтиката, както и металургия, транспорт и логистика, спортна екипировка, роботика, дизайн, инфраструктура и туризъм. В приложения документ е публикуван първоначалният списък със словашките фирми и техните профили.
Предварителната програма на посещението включва:
19 ноември - Заминаване на делегацията от летище София, полет София-Виена, транспорт с автобус Виена-Братислава
Пристигане в Братислава
Следобед- посещение и разглеждане на панаира Инхеба в Братислава, запознаване с програмата на изложенията през годината. Посещение на технологичен парк до
Братислава.
Вечеря- обща за участниците от българска страна и официалните лица
20 ноември - регистрация и откриване на бизнес форума; приветствия от официалните лица; обяд и двустранни бизнес срещи
21 ноември - отпътуване на делегацията, транспорт с автобус Братислава- Виена, полет Виена-София.
Таксата за участие в делегацията по предварителни изчисления е в размер на 760 Евро, като в тази сума са включени 2 нощувки в хотел 4 звезди със закуска; двупосочен самолетен билет София-Виена-София; автобусен превоз Виена-Братислава-Виена; вътрешен транспорт, официална вечеря и административна такса.
БТПП ще подготви и брошура за участниците в делегацията. Работим за постигане на най-ефективни цени за пребиваване и транспорт; като при реализиране на икономии, надвнесените суми ще Ви бъдат възстановени след приключване на посещението.
Желаещите трябва да платят таксата за участие и да попълнят регистрационна форма, която трябва да бъде изпратена не по-късно от 30 октомври, на e-mail: intorg@bcci.bg, или на факс: 02/ 987 32 09.
Плащането на таксата може да се извърши в брой на касата на БТПП, София, ул. Искър 9, или с платежен документ по сметка в евро IBAN: BG97 UNCR 7630 1200 3081 16; BIC: UNCRBGSF, УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, или в левовата равностойност по сметка IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 - в лева.

 

Още новини