Начало Новини Актуално Българската компания БулВиет ще привлича виетнамски туристи

Българската компания БулВиет ще привлича виетнамски туристи

Актуално

Българска компания БулВиет виетнамски туристиПредседателят на Българска търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов се срещна с Иван Кашукеев, главен мениджър на новооткритата българската фирма във Виетнам БулВиет. Повод за срещата бе представяне на новата българска инвестиция и дейността на компанията, с оглед използване на възможностите за търговия с Виетнам и региона.

Иван Кашукеев съобщи, че БулВиет вече има клиенти както от България, така и от Русия. Компанията разполага с квалифициран персонал, който е готов да оказва съдействие на български фирми, сключващи сделки с виетнамски партньори.

По време на срещата, която се състоя в БТПП, Цветан Симеонов и Иван Кашукеев обсъдиха идеята да се използват възможностите на новооткритата компания за привличане на виетнамски туристи в България и обратно. Предстои да се проведе среща, на която да бъде обсъдено организирането на бизнес форум с български и виетнамски туроператори, с цел развитие на сектора и увеличаване на двустранния поток от туристи.

Иван Кашукеев заяви готовност БулВиет да презентира други български фирми с установена дейност във Виетнам.

Още новини