Начало Новини Актуално Българската компания Булвиет откри свое представителство в Ханой

Българската компания Булвиет откри свое представителство в Ханой

Актуално

Българска компания Булвиет представителство ХанойПо време на посещението във Виетнам на бизнес делегацията, придружаваща президента на Република България Росен Плевнелиев, беше открито официално представителството на българската търговско-консултанска фирма Булвиет ООД в Ханой. На тържествената церемония присъства и председателят на Българска търговско-промишлена палата Цветан Симеонов.

Компанията е с български капитал, регистрирана във Виетнам и работеща на виетнамския пазар в защита на българските интереси. Булвиет съдейства на български фирми за установяване на контакти и реализиране на сделки с виетнамски партньори. Основна дейност на компанията е търговия, внос и износ, консултации и инвестиции във Виетнам и Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (ASEAN). За контакти и повече информация

Днес в Ханой членовете на българската бизнес делегация провеждат двустранни срещи с представители бизнеса. Предвидени са и посещения в Министерство на отбраната и Министерството на инвестициите и планирането.

Още новини