Начало Новини Проекти Българска компания за разработка на бизнес софтуер създаде система за управление на винарски изби

Българска компания за разработка на бизнес софтуер създаде система за управление на винарски изби

Проекти

Българската компания за разработка на бизнес софтуер "ИАрПи" (ERP.BG) представи ново решение за управление на винарски изби и производители на спиртни напитки, съобщиха от компанията. То е изцяло облачно и е базирано на разработената от компанията ERP система. Разполага с уеб интерфейс, оптимизирано е за работа през мобилни устройства, с интегрирани механики от социалните мрежи и е готово за международните пазари, обясняват от компанията. Те добавят, че новата система за управление на винарни обхваща всички аспекти от производството, маркетирането, продажбите на вино и спиртни напитки, както и съвместимостта с регулациите в този сегмент.

Системата е изцяло локализирана за англоезичния пазар и може лесно да се внедри в чуждестранни фирми, вземайки предвид специфичните регулации и пазарни различия. Тя вече работи в няколко български винарни и предстои внедряването й в други компании у нас и в чужбина, посочват още от компанията.

"Винарството е един сектор с множество особености и специфични изисквания както по отношение на производствения процес, така и на регулациите. През последните години екипът ни натрупа сериозен опит в този сегмент и резултатът е пълноценно решение за управление на винарски изби и производители на твърд алкохол. То е напълно съвместимо с регулацията в областта на акцизите и останалите изисквания на държавните институции в бранша, скалируемо е и включва множество приложения и функционалности, специално създадени за производството и търговията с алкохол", коментира Иван Аржентински, управляващ съдружник на компанията, цитиран в съобщението.

Още новини