Начало Новини Предстоящо Българо-турски бизнес форум с двустранни срещи

Българо-турски бизнес форум с двустранни срещи

Предстоящо

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно с Българо-турската търговско-индустриална камара (BULTISAD), организира за трети пореден път Българо-турски бизнес форум с двустранни срещи, който ще се проведе на 8 март 2024 г. в зала Черноморие на Международния конгресен център в гр. Бургас.

Отдавайки значение на важната роля на дамите в бизнеса, както и датата 8 март – Международен ден на жената, тази година ще бъде отделено специално внимание на женското предприемачество в България и Турция и как бизнесите, ръководени от жени в двете държави биха могли да чертаят съвместно едно по-добро бъдеще. Събитието ще бъде една своеобразна среща и представяне на високотехнологичните сектори и иновационните екосистеми на двете страни в областите: дигитално земеделие, биотехнологии, дигитално здравеопазване, финтех, нанотехнологии, енергийни технологии, образователни технологии, зелена икономика, логистика и nearshoring.

Предвижда се бизнесът от България и Турция да бъде запознат с актуални постижения и възможности за обсъждане и осъществяване на общи проекти, свързани с тематиката на форума и съвременната динамична икономическа обстановка. Основната цел, която си поставяме като организатори, е да спомогнем за развитието и задълбочаването на икономическата стабилност на предприятията в региона и създаването на подходящи условия за реализиране на доходоносни сделки и добри партньорства.

При проявен интерес следва да бъде направена регистрация на профила на събитието на www.b2bconnect.bg в срок до 1 март 2024 г. Допълнителна информация може да бъде получена от Наталия Нечева на тел. 02 940 79 37 и от Ивайло Живков на тел. 02 940 79 89.

Източник: ИАНМСП

Още новини