Начало Новини Актуално Българо-ливански бизнес форум, 12 ноември 2018 г., София

Българо-ливански бизнес форум, 12 ноември 2018 г., София

Актуално
1untitled011118Българската търговско-промишлена палата съвместно с Ливано-българския бизнес съвет и Посолството на Ливан в София организира българо-ливански бизнес форум на 12 ноември 2018 г. от 9.30 ч. хотел Интерконтинентал, пл. Народно събрание, София.
Ливанската делегация ще включва представители на големи предприятия, държавен и частен сектор, както и председателите на търговско-промишлените палати на Бейрут, Триполи, Сайда, ръководителите на Ливанската агенция за инвестиции, Асоциацията на ливанските индустриалци и др. Очаква се посещението на ливанските компании в България да бъде комбинирано с визита на ниво министър-председател на Ливан.
Отправяме покана за участие във форума и двустранните срещи с партньори от Ливан, като е проявен предварителен интерес за сътрудничество в следните сектори:хранително-вкусова промишленост, живи животни и месо, млечни продукти, консервирани храни, строителство, архитектура и дизайн, текстилна индустрия и мода, инженеринг, инфраструктурни проекти, правни консултации, финанси, петролен сектор, опаковъчна индустрия, туристически сектор, транспорт и логистика, телекомуникации, обзавеждане и домакински изделия, кибер сигурност, електротехника, изложения и събития и др.
За да потвърдите присъствието си на форума, моля изпратете попълнена регистрационна форма на e-mail: g.dimitrova@bcci.bg до 8 ноември 2018 г. или се регистрирайте он-лайн тук.
Работен език на форума: английски. При въпроси и необходимост от допълнителна информация: Българска търговско-промишлена палата, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, Габриела Димитрова, тел.: 02 8117 489, 02 8117 421.
 

Приложение:

Още новини