Начало Новини Актуално Българо-корейски бизнес форум, София, 14 декември 2010 г.

Българо-корейски бизнес форум, София, 14 декември 2010 г.

Актуално
българо-корейски бизнес форум - Шератон, София

Търговско-промишлена палата – Стара Загора информира своите членове, че на 14 декември 2010 г. (вторник) от 10:00 ч. в София, Хотел Шератон, зала Роял III, ще се проведе Българо-корейски бизнес форум. Корейската делегация се състои от представители на корейски компании, специализирани в следните области:

  • записващи и възпроизвеждащи устройства,
  • машиностроене,
  • машини за строителството,
  • фотоволтаични панели,
  • оборудване за химически лаборатории,
  • хранително-вкусова промишленост и стоки за дома.

Регистрирането на участниците започва в 09:30 ч. форумът ще бъде официално открит в 10:00 ч. от г-н Цветан Симеонов, председател на БТПП. Приветствия ще направят Н.Пр. г-н Чън Би-хо, извънреден и пълномощен посланик на Република Корея в България и представител на Корейската Търговско-промишлена палата. От 10:30 ч. до 12:00 ч. в програмата са предвидени презентации на тема- икономически и инвестиционен климат в България и икономическо сътрудничество между България и Корея в рамките на Споразумението за свободна търговия между ЕС и Корея. Г-н Куон Йонг Куанг, президент на Аутобулгария ЕООД ще направи представяне на добри практики на корейски фирми в България. Бизнес срещи ще се проведат от 14:00 ч. до 17:00 ч.

Участието във форума е безплатно за членове на ТПП – Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 20 лв. (без ДДС). За повече информация, моля вижте в прикачените файлове списък на корейската  делегация и регистрационна форма за участие.

Необходимо е фирмите, желаещи да участват във форума, да изпратят попълнена регистрационна форма в срок до 10 декември 2010 г. (петък) на е-мейл mgudzheva@chambersz.com или на факс 042 626033.

За повече информация – Мануела Гуджева.

 

Още новини