Начало Новини Актуално Българо-иракски бизнес форум ще се проведе в София на 11 септември 2019 г.

Българо-иракски бизнес форум ще се проведе в София на 11 септември 2019 г.

Актуално

БТППБългарската търговско-промишлена палата има удоволствието да покани представителите на бизнеса на Българо-иракски бизнес форум, който ще се проведе на 11 септември 2019 г. (сряда) от 10 часа в сградата на БТПП в София, ул. „Искър“ 9, ет. 1, зала А.

Събитието се организира съвместно с Багдадската търговско-промишлена палата и Службата по търговско-икономически въпроси на България в Ирак. Основни сектори в икономиката на Ирак са селското стопанство, услугите и промишлеността, като страната играе важна роля на международния пазар на петрол. По данни на Министерство на икономиката, износът ни за Ирак за 2018 г . се състои основно от царевица, тестени изделия, птичи яйца, хранителни продукти, крафт картони, медикаменти и др. Вносът от Ирак през същия период е основно от сурови нефтени масла, битуминозни минерали.

Членовете на делегацията от ТПП - Багдад представляват следните сектори: строителство, търговия, инвестиции, управление и планиране, хранително-вкусова промишленост, индустриално оборудване.

Желаещите за участие в срещата следва да заявят своя интерес в срок до 10 септември 2019 (вторник) като изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: irelations@bcci.bg. Участието във форума е безплатно. Работен език: английски.

За допълнителна информация, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 421, 8117 494.

Още новини