Начало Новини Актуално Българо-азербайджанс​ки бизнес форум, 7 ноември 2018 г., София Хотел Балкан, гр. София

Българо-азербайджанс​ки бизнес форум, 7 ноември 2018 г., София Хотел Балкан, гр. София

Актуално
1untitled261018В периода 6-7 ноември 2018 г. ще се проведе V T0 заседание на Българо - азербайджанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество. Очаква се посещение на официална делегация от Република Азербайджан, придружена от бизнес делегация от компании с дейност в сферата на хранително-вкусовата промишленост, машиностроене, енергетика и други сектори от общ интерес. Целта на тяхната визита в България е да бъдат установени трайни отношения, основани на взаимноизгодно сътрудничество.
По повод посещението на азербайджанската бизнес делегация, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира Българо- азербайджански бизнес форум с провеждане на двустранни срещи,който ще се проведе от 09:30 ч. на 7 ноември 2018 г. (сряда) в гр. София, „София Хотел Балкан", зала „Средец" (бивш хотел „Шератон").
Форумът ще бъде открит от съпредседателите на междуправителствената комисия г-жа Теменужка Петкова, министър на енергетиката на Република България и г-н Инам Керимов, министър на селското стопанство на Република Азербайджан. Участие в официалната част ще вземат представители на българските институции, ангажирани с насърчаване на двустранното търговско-икономическо сътрудничество. Целта на бизнес визитата е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между Република България и Република Азербайджан, да бъдат разкрити нови възможности за търговско и производствено сътрудничество и делови партньорства, както и за насърчаване на двустранните инвестиции в двете държави.
При проявен интерес от участие в бизнес форума, очакваме попълнена приложената регистрационна форма в срок до 31.10.2018 г. на e-mail: e.ivanova@sme.aovernment.ba или m.aeraanska@sme.aovernment.bg. Регистрацията в деня на събитието стартира в 09:00 ч.
София 1000, ул. „Леге" № 2-4 тел.: (02) 940 79 40; факс: (02) 940 79 93 www.sme.aovernment.ba: e-mail: office@sme.government.ba
Допълнителна информация можете да получите от г-жа Евелина Иванова на телефон: 02/940 79 78 и г-жа Милла Герганска на телефон: 02/940 79 79.
Участието на българските фирми в Българо-азербайджанския бизнес форум е безплатно. На регистрираните участници, допълнително ще бъде изпратена програма на събитието.
 

Приложения:

Още новини