Начало Новини Актуално Българо-американска кредитна банка откри нов офис в Стара Загора (видео)

Българо-американска кредитна банка откри нов офис в Стара Загора (видео)

Актуално

Българо-американска кредитна банка откри нов офис в Стара ЗагораБългаро-американска кредитна банка откри нов офис в Стара Загора. Той се намира на бул. Цар Симеон Велики 76. В официалната церемония участваха председателят на Надзорния съвет на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) Цветелина Бориславова, Васил Симов - председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на банката, Таня Керемидчиева - изпълнителен директор на Българо-американска кредитна банка и Илиан Георгиев - директор Кредитиране.

Ръководител на офиса на банката в Стара Загора е Татяна Бонева.

На тържеството на Българо-американска кредитна банка присъстваха много гости, клиенти и партньори. Водосвет с пожелания за здраве, успехи, благоденствие и много клиенти, отслужи отец Роман.

Поздравителни адреси за откриването на новия банков офис изпратиха кметът на община Стара Загора Живко Тодоров и председателят на Общинския съвет Емил Христов.

Председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов поздрави домакините и разговаря с Цветелина Бориславова за съвместна работа по реализирането на екологични проекти в помощ на бизнеса. Бяха набелязани общи теми и проекти, по които Палатата и банката могат пряко да си партнират.

Председателят на Надзорния съвет на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) Цветелина Бориславова

Основна част от философията ни е да бъдем близо до нашите клиенти, да чуваме всяко тяхно желание, което е свързано с устойчивото развитие на обществото и икономиката и заедно да разработваме кредитните продукти, каза в приветствието си пред гостите Цветелина Бориславова. Нарекохме себе си зелената банка на България, защото подпомагаме всички инициативи на бизнеса, ангажирани с опазването на околната среда, с развитието на алтернативна енергетика, повишаване на енергийната ефективност и други, добави Цветелина Бориславова.

Във финансовата институция има дирекция за европейските фондове. Целта на експертите ѝ е да съдействат активно на своите клиенти за по-бърза възвръщаемост на средствата. БАКБ е и първата в страната, която подписа договор с Националния гаранционен фонд. Идеята е да се подкрепи реализирането на проектите, свързани със земеделие и гори, одобрени между 2010 г. и 2012 г., съобщи Илиан Георгиев.

Също така банката кредитира проекти в сферата на туризма, както и свързани с износ на български продукти. Банката е и единствената в страната, която кредитира земеделски производители срещу залог под формата на зърно, съобщи Васил Симов.

Пред журналисти Цветелина Бориславова заяви, че банковата система в България е стабилна. Страната е сред държавите в Европа с най-нисък външен дълг, което също е гаранция за устойчивост.

Българо-американска кредитна банка АД е създадена през 1996 г. Тя се отличава с политика, насочена към високо качество и гъвкави условия на услугите си, високо професионално ниво и индивидуален подход към всеки клиент.

От септември 2012 г. банката стартира издаването на дебитни карти VISA и MasterCard, като до края на 2013 г. те са без такса за теглене на пари в брой от всеки банкомат в страната. Следвайки политиката за устойчиво развитите, издадените от Българо-американска кредитна банка Vpay карти са произведени от биоразградими материали, които в процеса на разграждане не отделят вредни емисии.

От 1 март 2013 г. банката предлага на своите клиенти и кредитни карти при промоционални условия – без такса за първата година.

Българо-американска кредитна банка АД се определя като иновативна, динамична и подкрепяща амбициозните идеи. Като дългогодишен партньор в бизнеса тя разчита чрез иновативни продукти в многофункционален интернет портал да създаде първата Виртуална банка в България. Тя ще осигурява непрекъснато банкиране, което ще спести време на клиентите. Също така ще бъде създаден и кол център.

БАКБ - откриване на офис в Стара Загора

БАКБ - откриване на офис в Стара Загора

БАКБ - откриване на офис в Стара Загора

БАКБ - откриване на офис в Стара Загора

БАКБ - откриване на офис в Стара Загора

БАКБ - откриване на офис в Стара Загора

БАКБ - откриване на офис в Стара Загора

 

Още новини