Начало Новини Актуално България се представя за първи път с рози на туристическото изложение в Лондон

България се представя за първи път с рози на туристическото изложение в Лондон

Актуално

България се представя за първи път с рози на започналото в Лондон, Великобритания, международно туристическо изложение World Travel Market 2023. На щанда е изградена арка с известната българска роза като входна врата към него, обявиха за TravelNews туроператори, които са на място. Това е нововъведението, което тази година прави екипът на министъра на туризма Зарица Динкова. Щандът е оформен основно в зелен и бял цвят с големи и осветени фотоси. Харесван е от туристическия бизнес, който се представя на него.

Министерство на туризма организира представянето на България с национален щанд от 304 кв. м на международното туристическо изложение World Travel Market (WTM), което ще се проведе в периода 6-8 ноември 2023 г. в Лондон. Щандът е рекорден за българското участие в британската столица.

На него се представят и рекорден брой представители на туристическия бизнес – 23 туроператори, туристически агенти, хотели и общини. Това са Рила Травел ЕООД, ЕН-Вижън Сървисис Груп ООД, Община Варна, Уърлд Синерджи Tравъл България ООД, АВАТАР ТУР ООД, Община Пловдив, Пенгуин Травъл ООД, Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД, Организация за управление на Тракийски туристически район, Съни Травел ЕООД, Община Самоков, Алексия Ауто ЕООД, Бояна - МГ ЕООД, България Еър АД, Столична Община ОП Туризъм, Организация за управление на Старопланински туристически район, Пи Груп Пловдив ЕООД, Интернешънъл Лейжър Проджекс ЕООД, ИНТЕНСО ООД, Албена АД, Вила Амброзия ЕАД, Булимпекс АД и Велина ЕАД.

Източник: travelnews.bg

Още новини