Начало Новини Актуално Бъдещата Царица Роза ще се избира и по интернет

Бъдещата Царица Роза ще се избира и по интернет

Актуално

Казанлъшки интернет-портал дава възможност на всички желаещи да гласуват online за новата Царица Роза '2012. Тя ще бъде избрана на 1 юни на традиционния конкурс-спектакъл в Дома на културата Арсенал. До самата надпревара казанлъчани ще могат да се запознаят с десетте претендентки за короната в интернет - да разгледат техни снимки, видео и кратка презентация за всяка от тях.

Интернет-порталът kazanlak.com организира вота с изключителното съдействие на Община Казанлък, пише вестник Старозагорски новини. Така казанлъчани един вид ще се присъединят към журито на конкурса, а гласуването по интернет ще се отрази на крайното класиране в избора на Царица Роза '2012. Всеки потребител може да гласува за повече от едно момиче, но не може да гласува повече от веднъж за всяка от тях!
На 15 май все още актуалната носителка на короната - Симона Петкова, ще лети за Япония. Там Царица Роза '2011 ще остане 15 дни, издадоха организаторите. Любопитна е новината, че на летището в Токио казанлъшката царица ще пристигне, носеща специална тениска с лого Аз обичам Япония и с японското знаме.
Подробности за нейните визити очаквайте  в края на седмицата.

Още новини