Начало Новини Актуално Автоинструкторите искат обединение

Автоинструкторите искат обединение

Актуално

Създаването на Съвет на сдруженията обсъдиха на своя среща старозагорските председатели на учебни центрове по автомобилизъм. Форумът, на който присъстваха представители на над половината от поканените фирми, се проведе през уикенда и на него бяха обсъдени проблемите в бранша.

Целта е когато законът за браншовите организации започне да действа, да се премине към узаконяване на структурата, пише вестник Старозагорски новини.
През годините бяха създадени много браншови организации, но имаме нужда от обединение! - коментира пред медията ни директорът на Областния авто-мотоклуб Родео Митко Трайков. - Всички ползватели от бъдещата структура имат интерес, защото когато сме единни, ще работим в една посока - както за повишаване качеството на услугата, така и за нормативните документи. Всеки един учебен център ще бъде по-стабилен и конкурентоспособен. Насрочили сме друга среща след месец и се надяваме, че този път всички поканени представители на учебни центрове в Стара Загора ще присъстват и ще ни подкрепят...

Още новини