Начало Новини Актуално Австрийски фирми от областта на хранително-вкусовата промишленост и на минното дело и металургията търсят потенциални ди

Австрийски фирми от областта на хранително-вкусовата промишленост и на минното дело и металургията търсят потенциални дистрибутори и клиенти от България

Актуално

ADVANTAGE AUSTRIAАвстрийски фирмени делегации от областта на хранително-вкусовата промишленост, както и от минното дело и металургията ще пристигнат през ноември 2019 г. в България, за да се срещнат с потенциални дистрибутори и клиенти. От Търговскияя отдел на посолството на Австрия у нас се обръщат към предприемачите, които работят в тези браншове с предложение да присъстват на презентациите и да проведат индивидуалните разговори.

Повече информация за участниците ще намерите в новия формат на информационния бюлетин (Newsletter) в рубриката „Предстоящи прояви“. В този информационен бюлетин разказваме също и за резултатите от парламентарните избори в Австрия, за австрийската позиция относно пакета „Мобилност“ на ЕС, както и за решение на Европейския съд по повод дъмпинга при възнагражденията.

И още нещо. Филиалите на австрийски фирми в България са отворени за кандидати за работа. Имате ли деца, роднини,приятели, които следват или работят в Австрия и които обмислят дали има смисъл да се върнат в България?

Насочете вниманието им към следната проява: „Австрийските филиали като работодатели“.

Каня Ви да продължите с четенето на:

Това казват Улрике Щрака и хората от екипа на ADVANTAGE AUSTRIA София, като отправят покана при проявен интерес към някоя от темите, да се обърнете с допълнителни въпроси към тях.

 

Мобилната версия на браузъра не показва PDF файла. Можете да го свалите

 

Още новини