Начало Новини Актуално Ате Пласт ООД отбелязаха приключването на извънредното положение с почистване в производствената си база

Ате Пласт ООД отбелязаха приключването на извънредното положение с почистване в производствената си база

Актуално

EKМениджмънта и служителите на старозагорската фирма Ате Пласт ООД отбелязаха приключването на извънредното положение на 13 май като запретнаха ръкави и почистиха двора на компанията и територии около своите производствени бази, давайки своя добър пример. Кампанията беше под наслов Да започнем на чисто и е продължение на активностите от CSR програмата (корпоративна социална отговорност) на Ате Пласт ООД от преди и по време на извънредното положение.

След тези два месеца на размисъл и промяна в начина ни на живот и навици сме още по-убедени в необходимостта и важността на природосъобразния начин на живот, подкрепата на кръговата икономика и личната ни отговорност към опазването на околната среда заяви Мария Жекова, управител на Ате Пласт ООД.

Тя апелира за по-отговорно отношение към отпадъците.

Като отговорна съвремена компания, следваща своята политика за опазване на околната среда, Ате Пласт ООД инвестира непрекъснато в нови по-икономични технологични линии, които им позволяват да бъдат по-гъвкави благодарение на тяхната енергийна ефективност и производствени възможности. В своето продуктово портфолио фирмата предлага 4 варианта на изделия, които ще намалят замърсяването на околната среда и ще изпълнят новите изисквания на потребителите за по-устойчиво развитие.

atep1

Още новини