Начало Новини Актуално Атака залага на Михаил Михайлов за кмет на Стара Загора

Атака залага на Михаил Михайлов за кмет на Стара Загора

Актуално

След като успя да се изчисти от някои свои членове, които с присъствието си петняха идеите на "Атака", старозагорската общинска организация на партията успя да се стабилизира и затова ние не виждаме по-вероятен кандидат за наш кмет от нейния председател.

Това обяви вчера лидерът на националистите Волен Сидеров, който заедно с депутатите Павел Шопов и Петър Хлебаров бе на работно посещение в Стара Загора. Визираният за кандидат-кмет на "Атака" Михаил Михайлов заяви пред медиите, че партията му набирала сили и дори в момента 130 души от квартал "Лозенец" били изявили желание да станат нейни членове. На въпрос няма ли за предстоящите местни и президентски избори да се търси политическо съдружие с бившите атакисти, които в момента са членове на партия "Нова сила", Волен Сидеров бе категоричен, че в по-голямата си част те са станали присъдружна на БСП партия, както било в Стара Загора. Той даже обвини бившия си партиен заместник Антон Сираков, че като близък на Яне Янев, бил в кръговете на влияние на "Октопода".

На въпрос на дали се страхува от последиците на евентуален съдебен процес, какъвто се закани да заведе срещу него Алексей Петров, лидерът на "Атака" отговори, че по този въпрос би трябвало да се обърнем към ген. Атанас Атанасов, тъй като той само бил предал неговата информация как Петров бил назначен за съветник в ДАНС. Сидеров уточни, че по думите на генерала, Петров бил назначен, тъй като имал връзки с тогавашния посланик на Израел в България, който пък от своя страна се интересувал от млади момичета, а Петров можел да му ги доставя с целта да станат информаторки на агенцията пише вестник Старозагорски новини.
"Всеки в наше време може да се пише репресиран за нещо, но ако някой трябва да бъде съден, това не съм аз, а ген. Атанасов", уточни националистът.

Още новини