Начало Новини Актуално Асоциацията на индустриалния капитал в България организира дискусия за проблемите и възможностите пред бизнеса

Асоциацията на индустриалния капитал в България организира дискусия за проблемите и възможностите пред бизнеса

Актуално

Асоциацията на индустриалния капитал в България организира на среща-дискусия за проблемите и възможностите, пред които е изправен българския бизнес през 2023 г.

Събитието е част от ежегодните срещи, които Асоциацията организира, с предприятията, членовете си и браншовите организации в страната. Целта им е да дадат възможност за обсъждане на проблемите и възможностите за насърчаване, които стоят пред бизнеса, с акцент върху малките и средните предприятия.

Събитието ще се състои на 3 февруари 2023 г. (петък) от 9:30 часа в конферентна зала Петко Славейков на Община Стара Загора.

Участие в него ще вземат г-жа Мария Динева, председател на Общинския съвет, г-н Васил Велев, председател на УС на АИКБ, д-р Милена Ангелова, главен секретар на АИКБ, представители на Министерство на труда и социалната политика, Министерство на иновациите и растежа, Министерство на земеделието, Агенция по заетостта и Изпълнителна агенция Програма за образование, Регионална служба по заетостта - Стара Загора, ДБТ - Стара Загора.

Предвидена е пресконференция за медиите същия ден от 11:00 часа в същата зала. Участие в пресконференцията ще вземат г-н Васил Велев, председател на УС на АИКБ, д-р Милена Ангелова, главен секретар на АИКБ, г-н Добрин Иванов, изпълнителен директор на АИКБ.

 

 

Документи за сваляне

Още новини