Начало Новини Актуално Арест за наркоразпространители, отвлекли и пребили младеж

Арест за наркоразпространители, отвлекли и пребили младеж

Актуално

Окръжен съд - Стара Загора изпрати в ареста с постоянни мерки задържане под стража тримата наркоразпространители, които отвлякоха и пребиха зверски свой колега. Пред Темида застанаха 23-годишният Милен Н., връстникът му Росен Начев, известен като Оро и 22-годишният Валентин Н., обвинени в опит за убийство. На 8 януари около 18 часа тримата са отвлекли и качили насила в лек автомобил Рено Лагуна 21-годишен младеж.

Те го откарали в гориста местност в района на Телевизионната кула до Стара Загора. Завързали го за дърво и го измъчвали нечовешки. Потърпевшият успял да се освободи и допълзял до мястото, където е открит от случайно преминаващ човек.
Младежът е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ с масивен кръвоизлив и разкъсвания на черния дроб. Незабавно е опериран и животът му е вън от опасност.
Извършителите са задържани за броени часове. Те и жертвата им са известни на полицията като наркоразпространители. Най-вероятната причина за престъплението е неуредени сметки.
Намерен е и автомобилът, с който е бил отвлечен младежът, който е собственост на бащата на Милен. При огледа на колата са открити 4 таблетки метамфетамини.
По случая е образувано досъдебно производство.

Още новини