Начало Новини Актуално Антимафиотите от Стара Загора иззеха алкохол без акциз от склада на Румен - Малкия Мук

Антимафиотите от Стара Загора иззеха алкохол без акциз от склада на Румен - Малкия Мук

Актуално

Служителите на сектор „Борба с организираната престъпност” при Областна дирекция на МВР - Стара Загора иззеха при спецакция около 9000 бутилки марков алкохол без бандероли и с бандероли с изтекъл срок от 2 склада в Индустриалната зона в града и от един в село Ново село. Близо 6000 бутилки са открити в базата на Румен Боюклиев - Малкия Мук, установи репортерска проверка. Сред бутилките има 50-годишна отлежала ракия със складова цена 500 лв.

Името на 40-годишния мъж е свързано с канал за крадени луксозни коли и с близките си отношения със скандално пенсионирания бивш директор на МВР - Стара Загора Тончо Михайлов, който беше оборудвал стая с технически средства, за да подслушва екип от Инспектората, дошъл да проверява дейността му. 800 бутилки от същия алкохол са намерени с склад на 32-годишна търговка от Стара Загора и 2000 - в склад в Ново село, който е собственост на 37-годишния кметски наместник Стоян Стоянов съобщиха местни жители.В обекта на Стоян Стоянов е намерен и иззет и лек автомобил БМВ с пренабити номера на рамата.
По случая са образувани 3 досъдебни производства, уведомена е Районна прокуратура - Стара Загора. В акцията са участвали служители на агенцията по приходите в Стара Загора и на дирекция Митници - Пловдив.

Стара Загора Стара Загора

Стара Загора Стара Загора

Още новини