Начало Новини Актуално Анкъл Статис има собствена дистрибуторска мрежа за разпространение на продуктите

Анкъл Статис има собствена дистрибуторска мрежа за разпространение на продуктите

Актуално

Анкъл Статис ЕООД - Чирпан - Завод за замразени плодове и зеленчуци, е част от ВИВАРТИЯ АД. Управителят на завода Георгиос Хрисоглу е с богат опит в областта на хранително-вкусовата промишленост. Компанията произвежда замразени плодове и зеленчуци с високо качество. Оборудването е на съвременно технологично ниво.

Ежегодно се правят подобрения на машинния парк за улесняване на работата и за преработка на по-големи количества суровина.
Фирмата притежава собствена дистрибуторска мрежа за разпространение на продуктите си на българския пазар. Разпространител е и на замразени тестени продукти, произведени от други фирми на акционерното дружество. Анкъл Статис ЕООД се е наложила на европейския пазар с висококачествените си продукти. Притежава всички необходими сертификати според изискванията на HACCP и ISO, пише вестник Национална бизнес поща.
Постоянният личен състав (работници и служители) наброява 100 души. Сезонният характер на работата налага наемането на около 150 работници допълнително, които са ангажирани 6-7 месеца по време
на кампания. Всяка година след приключване на сезона се прави оценка на работниците и на най-добрите се осигурява постоянна работа.
Средната заплата в предприятието е около 600 лв. Не се предвиждат съкращения.

Още новини