Начало Новини Актуално Актим предлага специална коледна цена за мултифункционално устройство Brother MFC-J6510DW с формат А3

Актим предлага специална коледна цена за мултифункционално устройство Brother MFC-J6510DW с формат А3

Актуално

Brother MFC-J6510DW професионално мастиленоструйно многофункционално устройствоАктим ООД, премиум партньор на Brother, предлага изключителна коледна промоция за Brother MFC-J6510DW, професионално мастиленоструйно многофункционално устройство. То може да сканира, копира, изпраща и получава факсове и да отпечатва цветни изображения с размер А3 с професионално качество, като използва уникална мастиленоструйна технология на печат.

MFC-J6510DW предлага безжична свързаност и автоматичен двустранен печат. Потребителят няма нужда да се съобразява с наличието на мрежови кабели наблизо, тъй като моделът поддържа Wi-Fi свързаност (802.11b/g/n). Другите възможности за връзка са чрез мрежови порт или USB 2.0.

Корпусът на устройството е в черно, височината му е минимална. Най-отгоре се намира автоматично листоподаващо устройство, което работи с 35 листа. Касетите с мастило (черно, циан, магента и жълто с марка Innobella) се достигат съвсем лесно и бързо – отваря се капаче в десния ъгъл на устройството и се изваждат или поставят с прост механизъм.

Устройството поддържа и автоматичен дуплексен печат с листа до формат А3, което спестява време и средства. Скоростта на печат също е впечатляваща - до 35 страници за една минута (12 ipm) при черно-бял печат и до 27 страници за една минута (10 ipm) при цветен печат. Консумативите на модела са с изключително голям капацитет - могат да се отпечатат до 2400 (1200 при пълноцветен печат) страници с една мастилница, което води до ниска себестойност на печат - 2,7 стотинки на страница. Резолюцията на принтера достига 6000 х 1200 dpi. Моделът може да се използва и като цветна копирна машина с резолюция 1200 х 1200 dpi и увеличение 25 - 400 % (може да копира 2 или 4 страници на върху една). Поддържа се сканиране към електронна поща, PDF, word, excel документи, изображение, USB памет, карта памет, FTP сървър или споделена папка в мрежата - удобство, което веднага ще оцените.

MFC-J6510DW има и вграден факс, като се поддържа и изпращане на цветни факсове с размер до А3. Паметта събира до 400 страници. Поддържа се автоматично пренабиране при заета линия, бързо набиране на 100 предварително запаметени номера, групово набиране на до 6 групи, автоматично разпознаване за приемане на факс, автоматично намаляване на получения факс до А4 и други функции.

Цветният 8,3 см LCD дисплей е разположен по средата на контролния панел и може да се накланя напред. Така се получава бързо и удобно средство за управление на всички параметри на устройството.

Чрез технологията Pictbridge може да се печата директно от съвместими фотоапарати, както и дигитални изображения направо от USB флаш памет или флаш карти памет (Memory Stick, Memory Stick Pro, SD, SDHC, MMC, MMC Plus).

MFC-J6510DW осигурява и печат от мобилни устройства - Brother са създали отличното приложение iPrint&Scan за Android, iOS и Windows Phone.

MFC-J6510DW притежава сертификата ENERGY STAR за енергийна ефективност. Отличен е и с престижния немски сертификат за екологична съвместимост Blue Angel заради изключителния, ориентиран към рециклиране дизайн, ниските нива на шум при работа и минималното замърсяване на околната среда. Устройството е с 3 години гаранция.

Цената с включен ДДС е 489 лева. Само до 29 декември 2012 г. Актим ООД предлага  мастиленоструйно мултифункционално устройство Brother MFC-J6510DW на специална коледна цена от 429 лева.

Brother MFC-J6510DW цена

 

Потребителите за срещата си и впечатленията си от Brother MFC-J6510DW

Инж. Петровa разказва как се е запознала с Brother: "Лесно - в интернет. Започнах да издирвам за офиса устройство, за печат на цветни чертежи до А3 размер. Попаднах на няколко лазерни „слона“ от по стотина килограма и по няколко хилядарки. Бързата сметка показа, че такова „слонче“ ще яде повече, отколкото ще работи. Веднага се отказах от тези мелачки на пари. Но ми беше нужно решение. И тогава – бинго! Попаднах на рекламата на А3 устройство от ново поколение Brother MFC-J6510, точно каквото ми трябваше – принтер, копир, скенер и факс в едно - компактно, но без компромиси и няма опасност с тежестта си да счупи бюрото ми. Позвъних на Актим, които са премиум партньор и сервиз на Brother, и там, в техния магазин в Стара Загора, се запознахме с Brother-a  и веднага се оженихме щастливо – по любов и сметка едновременно.“

Дизайнерката Мария има подобна история, но тръгнала да си купува „втора употреба“ цветна копирна машина A3 – само за 1000 лв! Когато направила сметка за разходите за консумативи, поддръжка и ток, ѝ причерняло. Видяла новите устройства на японците от Brother (в офиса вече го наричат галено „Братчето“). Специалистите от Актим ООД я консултирали за всичко, което попитала. След което изборът бил направен – автоматичният двустранен печат в високо качество и страхотната цена, съчетана с три години гаранция на място, са важни аргументи.

Младият архитект Димитър не обича рекламите. Той се доверявал само на точните факти – резолюция, скорост на печат, сканиране и копиране, цена на стандартно отпечатано копие, автономна работа без компютър, безжична връзка към преносимите компютри и поддръжка на по-големия А3 формат. Това са задължителните характеристики, по които той сравнил осем различни устройства. Необходима му е машина,  с което да си върши работата по архитектурната и строителната документация, без да зависи от центъра за копирни услуги, който често ставал причина рискува със забавяне на издаването на проектите. Цената, разбира се, също била важна. И отново Brother MFC-J6510DW се оказва най-точният избор. С резолюция от 1200х6000 точки на инч и цена на консуматив достигаща под 3 ст. (цена с ДДС) на стандартна страница, впечатляваща скорост на печат ѝ (всички технически характеристики могат да се видят на сайта на Brother България) – www.brother.bg или на сайта на Актим.

А3 е форматът за хората, които се занимават с техническа документация и изображения. За архитектите, дизайнерите, художниците, фотографите няма тайна – това е размер на листа от 420 мм на 297 мм, достатъчно голям да побере подробна цветна схема, чертеж или фотокопие. Но често и във всеки офис или вкъщи се налага да размножим или увеличим стандартния лист хартия. Има удобен, лесен и изгоден начин за това.

Повече за новогодишната промоция на Brother и Актим ООД можете да научите като позвънете на 042/ 602013 или 089 983 9963 или като посетете магазина на Актим в центъра на Стара Загора на - ул. Васил Априлов 1.

www.actimbg.com

 


Вижте по-голяма карта

Още новини