Начало Новини Актуално Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора навършва 15 години

Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора навършва 15 години

Актуално

АРИР - Стара ЗагораАгенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора (АРИР) ще отпразнува своята 15-годишнина на 23 септември. Празничното събитие ще бъде отбелязано с международна заключителна конференция на проекта Strategy-Train, в който АРИР участва съвместно със 7 европейски партньора от 6 държави, членуващи в Европейския съюз. Проектът се осъществява с финансовата помощ на Европейската комисия в рамките на програма Леонардо да Винчи.

Екипът на Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора организира проявата в Конферентната зала на комплекс Форум, Стара Загора.

Представителите на медиите ще имат възможността да зададат своите въпроси, относно работата на Агенцията за регионално икономическо развитие – Стара Загора през нейните 15 години съществуване, както и да се обърнат към участниците в заключителната конференция на проекта Strategy-Train по време на пресконференцията, която ще започне веднага след края на сутрешния панел, предвиден за 13:00 часа.

Тази значима възраст за организация от неправителствения сектор в България свидетелствува за упорита работа, умения в преодоляване на многобройни предизвикателства и висок професионализъм, съобщиха от АРИР.

Още новини