Начало Новини Актуално Агенция по заетостта търси кандидати за работа в Германия

Агенция по заетостта търси кандидати за работа в Германия

Актуално
Стара Загора

Агенцията по заетостта набира кандидати за работа на територията на ФР Германия за конкретни сезонни и постоянни работни места в областта на хотелиерството и ресторантьорството. Интервюта ще се проведат през периода февруари/март 2011 година в София, съобщават от Дирекция Бюро по труда - Стара Загора.

Набират се кандидати за следните длъжности:
Готвачи и готвачки със зарършено професионално образование или завършен курс. За последните се изисква  професионален опит 1-2 години. Задължително е добро ниво на владеене на немски език (А2 по европейските нива, познанията се проверяват с изпит в Бюрото по труда);
Сервитьори и сервитьорки със завършено професионално образование или курс. За последните се изисква  професионален опит минимум 2 години. Задължително е много добро ниво на владеене на немски език (В1 по европейските нива, познанията се проверяват с изпит в Бюрото по труда).
Как се кандидатства?
Бюрото по труда приема документи по два комплекта, както следва:
Заявление за участие – немски образец Автобиография Еuropass на български и немски език; молба немски образец; копие на диплома за готвач или сервитьор, преведена на немски език от заклет преводач; препоръки, преведени на немски език; копие на трудова книжка, копие на лична карта.
Повече информация може да бъде получена в Дирекция Бюро по труда - Стара Загора, на ул. Стефан Караджа 8, в стаи N 102 и 106 всеки работен ден мужду 14.00 и 16.00 часа. Телефони за контакти: 042/ 697 549; 697 560.

Още новини