Начало Новини Актуално Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) с молба към бизнеса за подкрепа на предстоящо събитие

Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) с предложение към бизнеса за подкрепа на предстоящо обучение

Актуално

Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) организира предприемачески курс ABLE Weekend Activator. Събитието е в Стара Загора и ще се проведе на 4 и 5 декември 2021 г. Целта на инициативата е да запали интереса на участниците (между 25 и 30 на брой, хора между 18 и 35-годишна възраст) към предприемачество и да ги научи да прилагат различни стартъп методологии и похвати за решаване на своеобразни предизвикателства. По време на събитието те ще трябва да разработят и представят бизнес идеи, да сформират екипи, да тестват бързо и лесно приложимостта на идеите си и да създадат функциониращи прототипи на бизнес в рамките на по-малко от 36 часа. В края на курса, с помощта на жури и предварително зададени критерии за оценка, ще бъде излъчен екип победител, който директно да бъде допуснат до финален етап от селекцията за предстоящия сезон на задълбочения предприемачески курс ABLE Activator.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора подкрепя инициативата, чиито цели съвпадат с акценти, по които сдружението работи от години.

Ръководството на ABLE отправя молба към фирми от региона, които имат желание да подкрепят развитието на младите хора в региона в посока предприемачество и прогресивно мислене, да помогнат за успешното провеждане на предприемаческия курс в Стара Загора.

Проектът се осъществява съвместно с Община Стара Загора, но са необходими допълнителни 3000 лева за настаняването на участници, тяхното тестване във връзка с противоепидемичните изисквания и за награден фонд (закупувани на тематични книги, като подаръци).

Организаторите биха оценили подкрепа във всякакъв размер, като от своя страна предлагат:

  • представяне на компанията като партньор на събитието;
  • разполагане на лого на всички промо материали, презентации, банери;
  • обявяване на подкрепата в постове в социалните мрежи, в прессъобщение и няколко пъти по време на самото събитие.

За повече информация и въпроси можете да се свържете с Кременa Дервенкова, изпълнителен директор на ABLE, на телефон 0888452258 или имейл kdervenkova@ablebulgaria.org.

Ръководството на Търговско-промишлена палата - Стара Загора също призовава: Нека подкрепим ABLE в усилията им да стимулират на новаторското мислене и да култивират на предприемаческия потенциал сред младите хора в Стара Загора!

 

Още новини