Начало Новини Актуално 700 оръжейници от Арсенал ще почиват безплатно в Несебър

700 оръжейници от Арсенал ще почиват безплатно в Несебър

Актуално

700 работници и служители на "Арсенал" АД - Казанлък, от 6 септември т.г. ще могат да се възползват от безплатна почивка, осигурявана от ръководството на оръжейницата. Те ще почиват, разпределени в 4 смени от по 6 дни, до края на септември в хотелската база на "Арсенал" в Несебър. Всеки един от тях ще има право на пълен пансион, включващ три хранения и нощувка, поети изцяло от "Арсенал".

В рамките на бонус-програмата семействата на арсеналци ползват също на облекчени цени базата. Цената за ден на дете до 12 години е 6 лева, а 20 лева е дневният пълен пансион за съпруга или съпругата на работника, пише вестник Старозагорски новини.
Безплатните места за почиващите арсеналци вече са разпределени по заводи, на база определени критерии. Средно на смяна от безплатна почивка ще могат да се ползват по 200 работници и служители. Единствено за първата бонус-смяна от 6 септември няма пълно попълване на местата, съобщи за медията ни Атанас Бозов - председател на СК на КНСБ в "Арсенал" АД.
Почиващите ще са разпределени в 5 апартамента, 31 двойни стаи, 21 с по 4 легла и 23 - с по три. Битовите условия в почивната база на "Арсенал" АД в Несебър са с хотелска категория от 3 звезди.
Социалната придобивка, нямаща аналог в друга местна фирма, се прилага за трета поредна година.

Още новини