Начало Новини Актуално 48 290 лв. даде Стара Загора на своя Берое

48 290 лв. даде Стара Загора на своя Берое

Актуално

Точно 48 290 лева са приходите от съботния концерт "Да подкрепим "зелените" лъвове...", с който жените на Стара Загора дадоха рамо на една от емблемите на града - футболния "Берое", съобщи съдията в Районния съд Милена Колева на нарочна пресконференция.

Тя допълни, че организаторите са изказали съболезнования на Теодор Койчинов - един от участниците в шоуто, за трагичния инцидент, отнел животa на баща му. Самият Иван Койчинов е заявил ден преди нелепата си кончина, че е горд със сина си, помагащ на беройската кауза, пише вестник Старозагорски новини. Г-жа Колева заяви още, че благодари на всички, включили се в благородната инициатива, и допълни, че тя няма да е последна...
Факт е, че доста от самите футболисти дойдоха на шоуто и не вложиха докрай "сърце" в следващата среща с "Миньор", някои даже направиха изявления, че "умират от глад". Всичко това накара шефът на "Берое" адвокат Дамян Георгиев и този на фенклуба Иван Желев да заявят категорично, че който се чувства бероец и милее за клуба - ще остане, който не - "прав му път"!

Още новини