Начало Новини Предстоящо 180 изложители ще представят над 800 бранда на водещото изложение на медицинския, денталния и естетичния сектор в Българ

180 изложители ще представят над 800 бранда на водещото изложение на медицинския, денталния и естетичния сектор в България

Предстоящо

В края на месец май медицинският, денталният и естетичният сектор ще фокусира вниманието си върху ключов форум, който ще се проведе в София.

За бизнеса в сферата на медицината, денталната медицина, дерматологията и естетиката, БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА създава реална възможност за развитие в международен план. А експертите надграждат знанията и уменията си, коментират организаторите от Интер Експо Център.

Това освен благодарение на всички 180 изложители от България, Румъния, Турция, Полша, Словакия, Италия, Франция, Китай, Южна Корея и Пакистан и представените 800 бранда, ще се случи и в резултат на съпътстващата програма. Тя включва първия Форум за женско здраве - на 31 май. Организаторите - Момичетата от града, в партньорство с Интер Експо Център, поставят на дневен ред профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания, АГ грижата, репродуктивното и пренаталното здраве и др. С фокус върху авиомедицината и спешната медицина, денталната практика и др. е презентационният форум на МК Й. Филаретова. Сдружение диабет и предиабет поставя за дискусия диабетните състояния. Десетки са и фирмените презентации, практически курсове, лекции на водещи теми в денталната медицина в сферите ендодонтия, имплантология, хирургия, образна диагностика, детска дентална медицина, зъботехника, CAD/CAM – системи, техники и протоколи, 3D принтиране и др, са водещи акценти в съпътстващата програма.

Над 70 са лекциите, а лекторите - 90, разкриват организаторите.

Иновации и нови тематични направелния

Какво ще открием в залите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА? От представените 800 брандове, ще открием решения при медицинските технологии, лабораторно оборудване, ортопедията, рехабилитация, офталмологията, дентално и зъботехническо оборудване, инструменти, консумативи, обзавеждане за дентални кабинети и клиники, продукти за орална хигиена, диагностични и терапевтични апарати, филъри, продукти за лице и тяло, лазерни технологии.

Организаторите продължават да развиват и двете направления, на стартирани през изминалите издания - GREEN LINE и ANTI-AGING LIFESTYLE. Тематиките са насочени съответно към хранителните добавки, козметичните съставки, натурални оцветители, консерванти, пигменти, бази на козметиката, суперхрани и към разнообразните съвременни решения за постигане и поддържане на здраво тяло.

Здравният туризъм е новият сегмент, който развиваме активно през тази година, споделят от Интер Експо Център.

В първото издание на тематиката фокусът ще бъде върху направления Медицински/Лечебен туризъм и Дентален туризъм.

От 29 до 31 май БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 ще събере водещите производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци от сегментите на медицинския, денталния и естетичния сектор.

ВАЖНО: На адрес iec.urboapp.com желаещите могат да се сдобият с билет за посещение!

Още новини