Начало Новини Актуално 18-годишната Ралица Начева спечели Рено Туинго от лотарията на мол Галерия

18-годишната Ралица Начева спечели Рено Туинго от лотарията на мол Галерия

Актуално

мол Галерия томбула Рено Туинго

18-годишна Ралица Начева е новият щастлив собственик на поредното Рено Туинго, което старозагорският мол Галерия подарява от тазгодишната си лятна лотария. Ралица Начева участва в надпреварата за кокетното возило в цвят ванилия редом с още няколко хиляди кандидати, които успяха да посетят 15 пъти търговския обект в рамките на 15 дни.

Това е единственото условие за включване в месечната лотария.

Ралица е ученичка в ПМГ Гео Милев. Има шофьорска книжка само от месец. Слънчевото момиче живее в кв. Зора и твърди, че трудно покрило норматива за 15 посещения в 15 дни, пише вестник Национална бизнес поща.

Разбрах за играта от рекламната кампания на Галерия. Доста упоритост ми беше необходима, за да се справя със задачата. Сменях автобуси, понякога ходех и пеша. Точно в такива моменти си мислех колко добре би било да си имам собствена колица. Въпреки това, изобщо не вярвах в късмета си. Във вечерта, когато се теглеше печелившият, се случи така, че отидох сама в мола. Дори си купих талон за участие в лотарията за август. Когато изтеглиха моето име, направо онемях. Звъннах на мама и татко, но и те си мислеха, че се шегувам, разказва развълнувано Ралица.

Новината, че спечелила кола, се разнесла мълниеносно сред приятелите ѝ. Завалели поздравления и молби за разходка с новото рено. Обещала съм им на всички, какво да правя, смее се щастливата собственичка. Тя вече си е набелязала първия маршрут - Априлци. Мама и татко също ще се повозят в новата кола. Те карат Опел Вектра. Не е съвсем нов, но на тях им върши работа. Друго си е обаче да си имаш собствена кола, констатира не без основание младата шофьорка.

На всички, които тепърва ще участват в лотарията на мол Галерия, пожелавам да си вярват повече, казва тя. Лотарията на мол Галерия продължава и през целия месец август. Августовският щастливец ще бъде изтеглен в първите дни на септември и ще получи третото Рено Туинго.

Още новини