Начало Новини Актуално 10 години Комплекс за социални услуги за деца и семейства

10 години Комплекс за социални услуги за деца и семейства

Актуално

samarianiИзминаха 10 години от откриването на Комплекса за социални услуги са деца и семейства в град Стара Загора. В началото започнахме заедно изграждането на една нова и непозната услуга. Имахме моменти на лутане, на учене, на напасване и сработване, на израстване и съзряване. Сега, след 10 години, с нескрита и взаимна гордост можем да отбележим, че в града под липите междусекторното сътрудничество не е само фраза, но реална действителност. Местна власт и общност, неправителствен сектор и държавни институции заедно изградиха и дадоха облик на социалната услуга.

Сега Стара Загора разполага с професионално работещ, отворен за потребностите на хората и активно търсещ възможности за достигане до различни уязвими групи Комплекс за социални услуги.

Скъпи Колеги,

По този повод, най-учтиво Ви каним на тържествено отбелязване на 10-тата годишнина на КСУДС Стара Загора, който ще се проведе на 30.09.2015 г. от 14.00 ч. във фоайето на Центъра за обществена подкрепа, на ул. Хр. Ботев 205, гр. Стара Загора. Приготвили сме Ви кратка ретроспекция - акценти през годините и още изненади.

Ще се радваме да споделим порастването си с Вас!

 

 

 

Още новини