Събития на ТПП - Стара Загора В Стара Загора ще се проведе работна среща между Българо-швейцарската търговско камара и бизнеса от региона

В Стара Загора ще се проведе работна среща между Българо-швейцарската търговско камара и бизнеса от региона

Петък, 16 ноември 2012 г., 11:03
Размер на буквите

Българо-швейцарската търговска камара

Председателят на Управителния съвет на Българо-швейцарската търговска камара Бони Бонев и председателят на УС на Търговско-промишлена палата Стара Загора Олег Стоилов канят представителите на бизнеса на работна среща с представители и членове на Българо-швейцарската търговска камара. Тя ще се проведе на 23 ноември 2012 година от 19,00 часа в ресторанта на комплекс Мериан Палас в Стара Загора.

Целта на работната среща е да се разширят възможностите за съвместни инициативи и контакти между членовете на Българо-швейцарската търговска камара и фирми от Стара Загора и региона.

По време на официалната част ще бъде предоставена информация за дейността и перспективите пред двете камари. Ще бъде дадена възможност на желаещи участници да представят накратко своята фирма. На коктейла след срещата ще бъдат дегустирани вина на Домейн Бойар Интернешънъл ЕАД и ще се обменят идеи за възможни начинания от взаимен интерес.

Основната цел на Българо-швейцарската търговска камара е подпомагане и стимулиране на икономическите и търговски връзки между България и Швейцария. Организацията е със седалище в София и предлага информация, контакти и услуги на своите партньори от двете държави. В нея членуват предприятия от всички стопански отрасли, производители и доставчици на услуги, вносители и износители, големи международни компании, както и малки и средни предприятия.

Българо-швейцарската търговска камара ще съдейства на фирмите от Старозагорски регион, участващи в работната среща, за установяване на контакти със свои членове, неприсъстващи на срещата, както и с други швейцарски фирми.

Желаещите да участват в срещата, трябва да изпратят най-късно до 21.11.2012 г. попълнена регистрационна карта на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на факс 042 626033.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |