Събития на ТПП - Стара Загора В Стара Загора ще се проведе семинар по проект Предприятия за производство на зелена енергия

В Стара Загора ще се проведе семинар по проект Предприятия за производство на зелена енергия

Понеделник, 22 октомври 2012 г., 12:01
Размер на буквите

Стара Загора семинар проект Предприятия производство зелена енергия Българска стопанска камара, съвместно с Областна администрация Стара Загора, Стопанска камара и Търговско-промишлена палата - Стара Загора организират работна среща по проект Предприятия за производство на зелена енергия (Green Blue Energy Factories). Тя ще се проведе на 24 октомври 2012 г., от 14 до 15,30 часа, в Областната администрация Стара Загора.

Целта на проекта e да се насърчи производството и потреблението на място или в региона на енергия от ВЕИ (термосоларни, фотоволтаични, геотермални системи, производство на енергия от биомаса и отпадъци). Партньори по проекта от България са Българска стопанска камара и ЕРАТО Холдинг.

Желаещите да участват в проекта като бенефициент на резултатите, трябва да попълнят Писмо за намерения и да го изпратят по електронна поща или го предайте на организаторите по време на семинара.

Срещата е предназначена основно за организации и фирми-доставчици на оборудване за производство на енергия от ВЕИ, както и за потенциални предприятия, които произвеждат зелена енергия за собствени нужди (потребители). На срещата ще бъде предоставено Ръководство с разнообразни бизнес модели и описание на значителен брой най-добри европейски практики за реализацията на предприятия за производство на зелена енергия. Ще бъде предоставена информация за възможностите за включване на организации (фирми) в инициативите на проекта чрез попълване на приложеното писмо за намерения.
Камарата на архитектите в България ще направи представяне на устойчиви сгради с ефективно използване на възобновяеми енергийни източници.
Срещата ще завърши със свободна дискусия на чаша вино.

Желаещите да участват трябва да направят заявка на тел. 042 626297, 626033 или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. в срок до 23.10.2012 г.

 

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |