Събития на ТПП - Стара Загора Коледни базари по виенски в Стара Загора и Бургас

Коледни базари по виенски в Стара Загора и Бургас

Петък, 19 октомври 2012 г., 09:26
Размер на буквите

базар Стара Загора

Най-големите коледни базари, простиращ се на площ от над 20 хиляди кв. метра и предлагащи огромно разнообразие за избор на коледни подаръци тази година, ще са на територията на Бургас и Стара Загора. Техни любезни домакини и организатори са двата големи мола, управлявани от GTC - Mall Galleria Стара Загора и Mall Galleria Бургас.

Амбицията на организаторите и домакините е тези базари да надминат по блясък и разнообразие прочутите Виенски коледни базари.

Коледните изложения базари ще обхванат най-празничния период в българския календар - от Никулден - 6-и декември, до Ивановден - 7-и януари. В този период близо 1 милион души, живеещи в градовете на двата големи търговски центъра и гостите на Бургас и Стара Загора и на населените места край тях, ще имат възможност да закупят най-красивите и оригинални, ръчно изработени подаръци за своите близки. Общо 460 ще са щандовете в двата мола, предоставящи тази възможност за всички посетители и клиенти.

Само на територията на Mall Galleria Стара Загора ще бъдат построени общо 206 щанда. 36 от тях се разполагат вътре в търговския център. Останалите 170 са на южния паркинг. 256 ще са търговските щандове на територията на Galleria Бургас.

На търговските площи продукция ще покажат фирми производителки, както и търговци на козметика, ръчно изработени изделия, играчки, коледни елхи, цветя, декорация и опаковки, сувенири, картини и художествени продукти, бижута, керамика, традиционни китайски (или друг) порцелан и фенери, гоблени и плетива, ръкавици, шалове, спортни стоки, аксесоари за дома, храни и напитки, мед, билки, сладкарски изделия, лозаро-винарски продукти, бира и др.

Организаторите предоставят и специално място за щандове на търговци на дребно, производители на ръчно изработени изделия, както и различни занаятчийства.

Коледни базари Мол Галерия Коледни базари Мол Галерия Стара Загора

За всички участници управата на двата мола в Стара Загора и Бургас предоставя експозиционните щандове, които са с размери 1,60 х 80 м. Има осигурен ток, интернет, безплатна украса на самите щандове, склад. Поема се и предварителната реклама на базара по радио, билборди, преса и други.

Паралелно с това по време на коледните базари всеки ден на територията на двата големи търговски центъра за посетителите ще има безплатни интересни атракции, концерти, коледни спектакли и други забавления.

Пищната коледна украса на територията на двата търговски центъра, на стойност над 300 хиляди лева, допълнително е гаранция за добро настроение по време на посещенията на коледните базари в Mall Galleria Стара Загора и Mall Galleria Бургас.

Освен новите щандове, построени по време на коледните базари, в двата най-нови мола и големи търговски центъра в Бургас и Стара Загора, за всички клиенти и посетители свoите нови зимни колекции и коледни предложения представят световно известните марки: ZARA, BERSHKA, STRADIVARIUS, PULL&BEAR, CINEMA CITY, MISS SIXTY, RESERVED, HUMANIC, DM,DEICHMANN, NIKE и др.

Цената на предлаганата изложбена площ в Mall Galleria Стара Загора за един щанд е 119 евро, без ДДС за целия период от 6 декември 2012 – 7 януари 2013. В тази цена са включени също и готов щанд, склад и сметки за електричество, интернет. За изложбената площ в Mall Galleria Бургас цената е 150 евро, без ДДС за същия период.

Желаещите да участват изложители- фирми, търговци, занаятчии, производители могат да получат повече информация за базара и своето участие на следните телефони:

  • за Mall Galleria Стара Загора телефон +359 885 696 804 – Добромира Петрова, или имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
  • за Mall Galleria Бургас: на телефон +359 882 505 016 – Венеана Мармарова, имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Крайният срок за записване е 14-ти ноември.

Най- добрата гаранция за една щастлива Коледа и успешна, весела Нова година този сезон ще е с марката на Mall Galleria в Стара Загора и Бургас.

А най- добрата реклама и атестация за всеки уважаващ себе си бизнес, търговец или творец, е да покаже продукцията си на невероятните коледни базари на Galleria Стара Загора и Бургас.

Повече информация може да намерите и на: www.galleriasz.bg/bg/news и www.galleriaburgas.bg

 

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |