Събития на ТПП - Стара Загора БТПП провежда изследване на бизнес климата в България

БТПП провежда изследване на бизнес климата в България

Сряда, 03 октомври 2012 г., 10:06
Размер на буквите
изследване бизнес климат в България

Търговско-промишлена палата - Стара Загора съобщава, че Българска търговско-промишлена палата (БТПП), по инициатива на Асоциацията на Европейските палати Европалати - Брюксел, през тази година за четиринадесети пореден път провежда изследване на бизнес климата в България, като съставна част от Европейски икономически преглед 2013 – двадесетгодишно изследване на бизнес климата в европейските страни.

Изследването се извършва чрез анкета, обхващаща над 150 000 фирми от над 133 Европейски региона. България се представя със своите 6 Национални райони за планиране - Северозападен, Северен централен, Североизточен, Югозападен, Южен централен и Югоизточен.

Отговорите на въпросите от анкетата ще оформят представата за бизнес климата в България пред Европейската общност. Европейският икономически преглед 2012 е публикуван в сайта на Европалати. Европейският икономически преглед 2013 ще бъде отразен  в края на ноември 2012 г.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора кани представителите на бизнеса да участват в проучването на Европалати, за отразяване на действителните резултати в България и очакванията на бизнеса през 2013 г.

Отговорите в анкетните карти са конфиденциални и няма да се разгласяват, но за изследването е желателно фирмите да се представят. За анализа на резултатите по области е необходимо да бъдат отбелязани града и областта, в които фирмата осъществява своята дейност.

Фирмите, желаещи да участват в проучването, трябва да изпратят попълнена приложената анкетна форма до 10 октомври 2012 г., на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |