Събития на ТПП - Стара Загора В Истанбул ще се проведе изложението MAKTEK EURASIA 2012

В Истанбул ще се проведе изложението MAKTEK EURASIA 2012

Петък, 17 август 2012 г., 13:58
Размер на буквите
изложение Истанбул нови технологии

Търговско-промишлена палата - Стара Загора съобщава, че TUYAP Fairs and Exhibitions Organization INC организира панаира MAKTEK EURASIA 2012, който ще се проведе в периода 2 - 7 октомври 2012 г. в Истанбул, Турция. MAKTEK EURASIA е най-значимата среща на индустрията в региона. На панаира ще бъде представено голямо разнообразие от най-новите технологии в тази сфера.

В него ще вземат участие над 1 000 фирми, които ще изложат своята продукция в 12 зали на площ от 38 000 кв.м. На изложението ще бъдат представени фирми, специализирани в сферите на: CNC и конвенционални металообработващи машини; режещи инструменти; CAD и CAM технологии; измерително оборудване и контрол на качеството; заваряване и свързани резервни части; повдигащи, смазочни и охладителни системи.

При организирано посещение на представители на фирми от посочените браншове, TUYAP осигурява две безплатни нощувки в двойна стая, закуска, трансфер хотел - панаир, както и други улеснения. Посещението за членове на ТПП - Стара Загора е безплатно, а нечленовете заплащат такса от 36 лв. с ДДС.
За регистрация е необходимо да бъдат изпратени кратки данни за фирмата - име, предмет на дейност, адрес, контакти за връзка, име и длъжност на представляващия я посетител.

Фирмите, които проявяват интерес, трябва да се обърнат към Търговско-промишлена палата - Стара Загора във възможно най - кратък срок на тел. 042 626297, 626033 или имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . За повече информация - Мануела Гуджева.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |