Събития на ТПП - Стара Загора Чехия ще бъде домакин на кооперационна борса Business rendez-vous Ostrava

Чехия ще бъде домакин на кооперационна борса Business rendez-vous Ostrava

Сряда, 08 август 2012 г., 07:59
Размер на буквите

Острава, Чехия ще бъде домакин на кооперационна борса

Търговско-промишлена палата - Стара Загора информира, че на 12 октомври 2012 година в Острава, Чехия ще се проведе кооперационна борса Business rendez‐vous Ostrava 2012. Събитието предоставя възможност за обмен на текущи разработки и иновации между предприемачи, технологични центрове и университети, както и провеждане на двустранни бизнес срещи по насрещни интереси с фирми.

Те са специализирани в следните области: промишлено производство; транспорт; космически технологии; технологии в строителството; химическа индустрия; роботика и автоматизация; тежка промишленост и топене на метали; информационни технологии; електроника; микроелектроника; обработка на информация; информационни системи и телекомуникации; енергетика; биологични науки; хуманна и ветеринарна медицина; здравеопазване; фармацевтика; козметика; биотехнологии; опазване на околната среда; управление на отпадъците; ядрена безопасност и радиационна защита; земеделие; морски продукти и ресурси; селско стопанство; хранително вкусова промишленост; земеделие и лесовъдство; рибарство и морски ресурси; методи за измерване и стандарти за качество.

При предходното издание на Business rendez ‐ vous Ostrava, събитието привлече повече от 100 фирми и предостави възможност за провеждане на повече от 450 бизнес срещи по насрещни интереси.

Таксата за участие за фирми членове на ТПП - Стара Загора е 120 лева, за фирми нечленове - 192 лева.

Таксата включва: логистична услуга за регистрация за участие; съдействие при организиране на пътуването; предоставяне на списък с подходящи хотели; подготовка на предварителен график за провеждане на бизнес срещи; координиране и предоставяне на допълнителна актуална информация по организационни въпроси свързани с провеждане на срещите.

Входът за изложението е безплатен. Работният език по време на събитието е английски.

Фирмите, които проявяват интерес, трябва да се обърнат към Търговско-промишлена палата - Стара Загора до 28 септември 2012 г. на тел. 042 626297 или на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . За повече информация - Мануела Гуджева - 0887 505542.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |