Събития на ТПП - Стара Загора Бизнес семинар: Как се прави бизнес в Сингапур и Югоизточна Азия - 12 юни, София

Бизнес семинар: Как се прави бизнес в Сингапур и Югоизточна Азия - 12 юни, София

Петък, 18 май 2012 г., 15:44
Размер на буквите

бизнес форум Сингапур

Българска търговско-промишлена палата съвместно с Европейската търговска палата в Сингапур и Бизнес федерацията на Сингапур, организират бизнес семинар на тема Как се прави бизнес в Сингапур и Югоизточна Азия. Той ще се проведе на 12 юни 2012 г. (вторник) от 10 ч. до 16,30 часа в зала А на БТПП в София.

По време на семинара ще бъдат обсъдени следните теми: бизнес възможности за фирми от Централна и Източна Европа и Сингапур; изисквания за износ в азиатската страна и откриване на търговско представителство там. Сред лекторите са представители на Европейската търговска палата в Сингапур, Бизнес федерацията и Австрийската Бизнес Асоциация на Сингапур, както и Министерството на икономиката, енергетиката и туризма на България. Те ще споделят своя опит в секторите: хранително - вкусова промишленост, здравеопазване, биотехнологии, фармацевтика, инженеринг и други.

През втората половина на семинара ще се проведат индивидуални бизнес консултации с експерти от Сингапур. Участниците ще бъдат запознати и с програмата на предстояща бизнес делегация до Сингапур през септември 2012 г.

Сингапур е глобален финансов и инвестиционен център, който привлича чуждестранни инвестиции благодарение на ниските данъчни ставки, стратегическо географско положение и първокласна инфраструктура. Над 8 000 европейски фирми развиват успешна бизнес дейност в Сингапур.

Участието във форума е безплатно за членове на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 36 лева с ДДС.

Семинарът ще се проведе на английски език с превод на български език.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора се обръща с покана към фирмите, които желаят да участват във форума. Необходимо е да изпратят попълнена регистрационна форма в срок до 11 юни 2012 г. (понеделник) на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или факс 042 626033. За повече информация – Мануела Гуджева, тел. 042 626033.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |