Събития на ТПП - Стара Загора Благотворителна вечер За децата на Стара Загора

Благотворителна вечер За децата на Стара Загора

Понеделник, 19 декември 2011 г., 14:17
Размер на буквите

За трета поредна година неправителствени организации и клубове от Стара Загора заедно организират Благотворителна вечер За децата на Стара Загора, съобщи Даниела Димитрова, изпълнителен директор на Обществен дарителски фонд. Всяка година повече от 200 старозагорци присъстват на благотворителното събитие.

В резултат на дарителската кампания се набират средства, с които се подкрепят различни каузи и проекти на местни организации. Тази година благотворителната вечер ще се проведе на 20 декември от 18.30 часа, в Младежкия дом, бул. Св. Патриарх Евтимий 176.

Съорганизатори на събитието са: Европа Директно, Обществен дарителски фонд, Търговско-промишлена палата, Ротарактклуб, Ротари клуб, Зонта клуб, ИннерУийл клуб, Интеракт клуб, Лайънс клуб Стара Загора - Августа, Лайънс клуб Стара Загора – Тракия, Младежки общински съвет. Партньор на инициативата е Община Стара Загора.

Гостите на събитието ще могат да опитат ястия от Коледната трапеза на обединена Европа, представящи всяка една от 27-те страни членки на ЕС. Ще ги приготвят ученици от ПГОХ Райна Княгиня.
Всички присъстващи ще имат удоволствието да чуят коледен концерт в изпълнение на деца и млади таланти от Стара Загора.

Желаещите да допринесат за каузата на кампанията ще имат възможността да участват в благотворителен търг на художествени предмети и кулинарни изкушения. Част от предметите, които ще се предлагат на търг, са: тениска и топка с автографи на футболистите от ПфК Берое; детски стол, люлеещ се стол и барплот столове, предоставени от Средна гора АД; кукерска маска, кукла от естествени материали и ръчно изрисувани съдове от децата от ДДЛРГ Незабравка; автентични стари книги, дарени от библиотека Родина.

В приготвянето на кулинарните изкушения участие до 16 декември са потвърдили ресторантите City, Enoteca Merry's, Fusion, Бух-чевата къща, Ефир, Империя, Тангра, форум, Чевермето, Щастливеца.

Набраните средства от кампанията ще сформират финансов ресурс, който да бъде разпределен след провеждането на публичен конкурс. Ще се събират проектни предложения за извънучилищни дейности за деца и младежи в областите: спорт, изкуство и наука, информира вестник Национална бизнес поща.

Покани за събитието могат да се закупят в офисите на всяка една от партньорските организации, а също така и на входа преди събитието.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |