Събития на ТПП - Стара Загора Търговско-промишлена палата - Стара Загора подготвя новия брой на Икономически годишник на регион Стара Загора

Търговско-промишлена палата - Стара Загора подготвя новия брой на Икономически годишник на регион Стара Загора

Четвъртък, 29 октомври 2009 г., 20:04
Размер на буквите

Търговско-промишлена палата - Стара Загора започна активна работа за подготовката и издаването на периодичното издание Икономически годишник на регион Стара Загора - 2010. Предстои издаването на брой 9 на книгата и фактът, че тя се наложи като много полезно информационно и справочно издание ни окуражава да работим още по-усърдно при подготовката на Годишника.

И в новия брой справочното издание ще ви предложи полезна, максимално актуална и пълна информация и анализ за икономиката на региона. Книгата се разпространява сред деловите гости на региона, чрез мрежата на търговско-промишлените палати и чрез  европейска мрежа, създадена в подкрепа на бизнеса - Enterprise Europe Network. Изданието е част от информационните материали, които даваме на партньорите си по време на стотиците срещи и форуми в България и в чужбина. Годишникът е полезен за гостите на града, за потенциалните инвеститори и за всички, които се интересуват от установяване на бизнес контакти с вас - фирмите от региона на Стара Загора. Изданието е двуезично - на български и на английски език. Освен в книжния си вариант има и пълнотекстова версия в интернет.
Търговско-промишлена палата - Стара Загора счита, че фирмите от региона трябва по-активно да представят и рекламират дейността си и успехите си. Старозагорци също имат нужда от повече информация за вашето производство. Изданието се е доказало като полезен помощник и за намиране на нови партньори и клиенти - и в България, и в чужбина. 

За поредна година ви каним да подкрепите този наш съвместен проект и да се възползвате от възможностите за реклама в него, а също и от другите информационни възможности на Палатата.

Предлагаме ви реклама на страниците на Икономически годишник на регион Стара Загора - 2010 на изключително атрактивна цена.

Икономически годишник на регион Стара Загора Изданието Икономически годишник на регион Стара Загора - броят за 2009 година

Пълното съдържание на годишника, заедно с всички реклами, включени в него, ще бъде отново достъпно и в интернет - чрез сайта на годишника (www.econsz.com) и чрез сайта на Палатата - Икономически портал на Стара Загора (www.chambersz.com), който е най-посещаваният сайт с информация за региона на Стара Загора. Присъствието на информацията и на рекламата в интернет прави аудиторията на годишника неограничена и успешно допълва вашите информационни ресурси.
Отново ви благодарим за подкрепата, която сме получавали от вас по този и по други проекти. Сигурни сме, че предлагаме продукти и възможности, които са полезни и за конкретния ви бизнес и за развитието на региона на Стара Загора.

 

Цени на рекламата в печатната и електронните версии на
Икономически годишник на регион Стара Загора - 2010

Цени за участие с информационно-рекламно каре на вътрешни страници

(в лева,  без ДДС), валидни до 15 декември 2009 г.

 

Обем и вид на рекламното каре

За членове

на ТПП

За  нечленове

на ТПП

1 страница пълноцветна реклама (А4)

360

420

1/2 страница пълноцветна реклама (А4)

240

290

1/4 страница пълноцветна реклама (А4)

180

210

 

Срокът за заявяване на участие и предоставяне на готови рекламни материали в Икономическия годишник е 21 декември 2009 г. Готови сме да окажем и специализирано съдействие за графичното оформяне на рекламата и да я изработим изцяло - без допълнително заплащане, ако бъдат предоставени концепция и нужните материали (снимки и текст).

Цените за участие с реклама на корица – първа вътрешна, последна вътрешна и гръб, могат да бъдат договорени допълнително, при проявен интерес от Ваша страна.

Участващите фирми и организации с реклама получават безплатно брой от изданието.

Сумата може да бъде платена по сметка:

IBAN:  BG72 UNCR 7630 1074 8623 46
BIC:    UNCR BGSF, Уникредит Булбанк АД - Стара Загора

или да бъде платена в брой на касата на ТПП – Стара Загора.

 

За контакти и допълнителни уточнения:

Илко Груев - 042/ 646194; 088 7405202; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ;
Мариела Колева - 042 / 626297; 088 8003801; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |