Събития на ТПП - Стара Загора Бизнес делегация от Ислямска република Иран ще посети Стара Загора

Бизнес делегация от Ислямска република Иран ще посети Стара Загора

Сряда, 25 май 2011 г., 11:29
Размер на буквите

бизнес делегация

В Стара Загора ще гостува извънредният и пълномощен посланик на Ислямска република Иран в България Н.Пр. Голамреза Багери. Посещението е на 30 и 31 май 2011 г. и дипломатът ще бъде съпроводен от бизнес делегация от иранската област Лорестан.

Посещението е по покана на областния управител на Стара Загора Йордан Николов. Целта е установяване на дългосрочни отношения между област Лорестан и област Стара Загора и активизиране на контактите между представители на бизнеса и на икономическите, социалните и културните институции от двата региона.
В програмата на посещението е предвидено провеждане на кръгла маса с участието на Йордан Николов, областен управител, проф. Светлин Танчев, кмет на община Стара Загора, Олег Стоилов, председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора и представители на фирми от Стара Загора. Форумът ще се проведе от 14.00 часа на 30 май 2011 г. (понеделник) в залата на Областна администрация Стара Загора, ет. 2.  
След срещата ще бъдат подписани двустранни споразумения за сътрудничество между Областна администрация Стара Загора и Областна администрация Лорестан и между Търговско-промишлена палата - Стара Загора и Търговско промишлена и минна палата на град Хорамабад, Иран.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора се обръща с покана към фирмите, които имат интерес от развитие на бизнеса с Иран (с фирмите от делегацията или с други фирми). Те могат да участват чрез свой представител на кръглата маса. Участието е свободно, но е необходимa предварителна регистрация.

Необходимо е до 28 май 2011 г. фирмите от Стара Загора да заявят своите интереси към конкретна иранска фирма, участваща в делегацията, за да се осъществят срещи на място, или към конкретни области на бъдещо сътрудничество с ирански фирми, които ще бъдат предадени на представителите на бизнес организациите, участваща в делегацията, за търсене на подходящи партньори.

Представителите на фирмите могат да се регистрират за участие и да изпратят своите интереси (в свободна форма) на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , на факс 042/ 626 297, 042/ 626 033, 042/ 639 627, или с обаждане по телефон (на посочените номера). За контакти – Красимир Стоименов.

 

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |