Събития на ТПП - Стара Загора Видео – рекламата чрез видео, важен инструмент за всеки фирмен сайт

Видео – рекламата чрез видео, важен инструмент за всеки фирмен сайт

Вторник, 08 март 2011 г., 12:58
Размер на буквите
видео, видео клип, видео заснемане

Видеото се превърна в най-предпочитания начин за получаване на информация в интернет. Видео клиповете в интернет конкурират по обем и аудитория продукцията, изработвана за целите на телевизията. Цената обаче е много по-изгодна. Видео информацията е и най-търсената и генерира огромен трафик в мрежата. Видеото е и най-атрактивният и ефективен начин и за реклама.

Търговско-промишлена палата – Стара Загора предлага на фирмите да се възползват от видео рекламата. В екипа на палатата работят професионални журналисти с дългогодишен опит. Предварителните съвети и консултация за рекламата чрез видео също са много важни и ръководителите на фирмите могат да получат насоки за това в Палатата. Сайта Икономически портал на регион Стара Загора е отличен носител на реклама, включително и във видео формат.

Много добър рекламен потенциал има и икономическото предаване Инициатива, което Търговско-промишлена палата – Стара Загора произвежда през последните 7 години. То се излъчва като външна продукция по Телевизия Стара Загора.

Можете да се запознаете с условията и цената за реклама – под формата на текст или видео – чрез обаждане на телефоните на Търговско-промишлена палата – Стара Загора.

Съветът е, да използвате вашите фирмени събития за собствената си реклама в интернет – чрез фирмените сайтове, социалните мрежи, сайтовете за новини.
Видеото може да бъде изпратено на клиент или да стане част от представяне на възможностите на всяка фирма. Примери за тази добра практика могат да се намерят всеки ден.


Тук примерите са от събитие, провело се през март 2011 г., в Park Mall Стара Загора – шоу конкурс за прически и стил. В него участваха 40 от най-талантливите коафьори на България и техните модели. Шоуто премина и с демонстрации от най-големите майстори на прическата, сред които беше и Григорий Кюлев – Гого. Оценката беше поверена на жури, ръководено от Стилист Капанов.

Можете да гледате клиповете и чрез сайта на Youtube. Това е най-добрата възможност да гледате видеото през мобилния си телефон. Общият брой на видео клиповете е осем.

Видео 1 | Видео 2 | Видео 3 | Видео 4 | Видео 5 | Видео 6 | Видео 7 | Видео 8


видео заснемане и монтаж: илко груев

Вижте по-голяма карта
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |